Endi és Palibá újra támad a Comedy Centralon

2018. július 03. 13:10 - emTV.hu

Újra találkozhatunk Kovács András Péterrel és Janklovics Péterrel a Comedy Central képernyőjén! A jól összeszokott stand-upos páros ismét látható egyperces, ám annál szórakoztatóbb kisvideóival a Viacom humorcsatornáján. A divatos NDK-s pornóbajuszt viselő, hebehurgya Endi és a mindenkinek szemrebbenés nélkül beszóló, nyers stílusú Pali bá ezúttal Mélygarázs címmel veszi célba a rekeszizmainkat, melynek forgatásán az emTV.hu is ott volt.

fotó: Magócsi Ildikó / Comedy Central

Az előző két nyári és egy téli szezon során Endi és Pali bá valóságos népi hőssé vált, a Mélyvíz című egyperceseikből szállóigék és aranyköpések tucatja született. Az első évadban vízparton, ügyefogyott úszómesterekként, tavaly pedig lehúzós pincérekként láthattuk őket, majd télen Mikulásnak és Krampusznak öltözve próbáltak zsebpénzt keresni. A két fura fazon ezúttal Mélygarázs című produkciójával tér vissza a Comedy Central képernyőjére.

"A vendéglátás után úgy gondoltuk, olyan helyzetben maradunk, amely hétköznapi, és mindenki számára ismert, ezért döntöttünk idén a taxis világ és szituációk megformálása mellett. Az emberek sokszor sztereotipizálják a taxisofőröket, de természetesen, néha a kuncsaftok is idéznek elő olyan szituációkat, amelyek megérik, hogy elmeséljük őket... Most mindkét körre ráhúzzuk a vizes lepedőt!"

– mondta Kovács András Péter, aki a divatos NDK-s pornóbajuszt viselő Endi megformálása mellett ezúttal is a műsor producerének feladatkörét látta még el.

"Az ötleteket saját tapasztalatokból és történetekből is merítettük. Mindannyian hallottunk már históriákat arról, hogy a sofőr elmeséli a magánéletét utasának, vagy épp fordítva, pszichológus szerepben tündököl a sofőrség mellett. Janklovics Petivel megint hoztuk a formánkat, így reméljük, a nézők ezt is legalább annyira szeretni fogják, mint az előző évadokat. Remekül éreztük magunkat a forgatásokon, nem kis feltűnést keltve, úgyhogy már várjuk a visszajelzéseket a tévés debütálás után."

A Mélygarázs forgatására a Viacom jóvoltából az emTV.hu is kilátogatott, ahol Kovács András Péterrel villáminterjút készítettünk.

Mélygarázs
minden nap
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media // fotók: Magócsi Ildikó / Comedy Central

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7214090723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása