Kevin kutya hatására nőtt az örökbefogadási kedv

2018. július 23. 14:00 - emTV.hu

Kevin kutya saját vloggal jelentkezik Facebook-oldalán. A közösségi médiából ismert és ma már az RTL Klubon is műsort vezető, egykor menhelyi blöki Pacsi! című kutyás reality-magazinjának első évada szombaton véget ért, de a közösségi oldalakon a következő időszakban is új, kutyás tartalmakkal készül Kevin és gazdája, Molnár Karesz. A vlog első részében a szlovéniai Pirant mutatják be kutyás szemmel.

pacsi_kevineskaresz.JPG

"A visszajelzések alapján is sikeres évadot zárhatunk. Tíz kutyus örökbefogadását mutattuk be az elmúlt tizenkét hétben, és számos olyan problémával foglalkoztunk, amely izgalmas és tanulságos lehet a városi kutyás életmódot folytatók számára"

– meséli Molnár Karesz, a Pacsi! műsorvezetője.

Kevin kutya gazdája azt is elárulta, a műsor és Kevin közösségi médiás jelenlétének köszönhetően nőtt az örökbefogadási kedv a nézők és a követők körében.

"Több olyan történetet hallottunk már a menhelyek munkatársaitól, hogy sokan úgy érkeznek hozzájuk, hogy látták a Pacsi! egy-egy adását, amely megerősítette őket a döntésükben, sőt, olyan is van, aki kifejezetten Kevinre hasonlító kutyust keres. Fontos, hogy aki úgy dönt, hogy otthont ad egy kedves négylábúnak, az lássa, milyen sok kutya vár örökbefogadásra a menhelyeken. Ha örökbefogadunk, nem csak a választott kutyust mentjük meg, a helyére is egy újabb, otthontalan kutya érkezhet a menhelyen"

– teszi hozzá a műsorvezető.

"Sokan megszerették Kevint az elmúlt időszakban, szeretnénk, ha az első évad vége után nem maradnának Pacsi!-s tartalmak nélkül. Nekik készül a vlog, amelynek első részében bemutatjuk, milyen szuper, kutyabarát hely a szlovéniai Piran. Remélem, sokan velünk tartanak majd online is"

– mondta Molnár Karesz.

emTV.hu // Pacsi! // fotó: Göblyös Péter / Vizslafotózás

komment
Címkék: Pacsi!

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1914129177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása