A Sony és a Netflix professzionális képminőséget hoz a nappalinkba

2018. augusztus 01. 14:00 - emTV.hu

Az utóbbi évek hatalmas technológiai fejlesztései eddig nem látott módon változtatták meg a tévé és filmnézési szokásokat. A Sony és a Netflix ezért közösen bemutatja a különleges fejlesztésű Netflix Kalibrált Módot, mely üzemmód bekapcsolásával olyan képminőségben jelennek meg a tartalmak a képernyőn, ahogyan az alkotók eredetileg megálmodták.

netflix_lost_in_space.jpg

"A Lost in Space című sorozat nézése közben teljesen lenyűgöztek az élénk tájak: buja erdők, havas tájak és a sok más látványelem egyre mélyebben magával ragadott a modern Robinsonék kalandjaiba"

– mondta Scott Mirer, a Netflix műszaki partnerhálózatának alelnöke.

sony_af9_master_oled_tv.jpg

A kizárólag Sony BRAVIA Master AF9 OLED és ZF9 LCD televíziókon elérhető Netflix Kalibrált Mód moziszerű minőséget biztosít a Netflixen. A Sony képminőségért felelős mérnökei által, a Netflix színspecialistáival együttműködve fejlesztett Netflix Kalibrált Mód a filmstúdiókban szabványos képhez közeli minőséget hozza el. Egy egyszerű menübeállítással, a Netflix előfizetők élethű színekkel és dinamikus kontraszttal nézhetik kedvenc műsoraikat – ahogy azt az alkotók elképzelték.

emTV.hu // a Red Lemon Media közleménye alapján

komment
Címkék: Sony Netflix

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9414154423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása