A Brooklyn Bounce megizzasztotta Somogyi Zoltánt

2018. augusztus 15. 12:40 - emTV.hu

Szó szerint felforrósította a hangulatot a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb trance-house bandája a Brooklyn Bounce. A csapat tüzes show elemeket is bevetett legutóbbi fellépésén, a Sziget Fesztiválon. A 103.9 Sláger FM műsorvezetője, Somogyi Zoltán már régóta kedveli a formációt, akikkel most a kulisszák mögött is találkozhatott.

slagerfm_sziget_bb2.jpg

Fergeteges koncertet adott a Sziget Fesztiválon a Brooklyn Bounce nevű formáció, mely a kilencvenes évek egyik legmeghatározóbb trance-house formációja volt. A csapat ezúttal a Sláger FM színpadon lépett fel, amelyet kis híján felperszeltek a tüzes show elemekkel.

"Elképesztő volt a látvány! A zenéjük és a videoklipjeik alapján azt gondolhatnánk, hogy mogorva, merev, esetleg távolságtartó előadókról van szó, de erről szó sincs. Nagyon közvetlenek voltak a koncert alatt is és utána is készségesen álltak a rendelkezésünkre. Allűröktől mentes, nagyon emberi hozzáállásúak"

– mondta a rádiós műsorvezető, aki exkluzív interjút készíthetett a formációval.

slagerfm_sziget_bb4.jpg

"Vérprofi csapat, akik a közönség első rezdülései alapján alakítják tovább a koncertet. Szinte már hazajárnak Magyarországra, ami nem csoda, hiszen nagy rajongótáboruk van itthon is"

– mesélte Somogyi Zoltán, aki maga is ezt a tábort gazdagítja.

"A kilencvenes években én is buliztam a számaikra, de a mai napig hallgatom a zenéjüket. Edzéskor kifejezetten szeretem a slágereiket. Nyugodt körülmények között valószínűleg nem őket választanám, de a konditeremben jöhetnek a zúzósabb zenék"

– árulta el a műsorvezető, akinek a Brooklyn Bounce-szal készített interjúját hamarosan a 103.9 Sláger FM-en hallhatjátok.

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3414182555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása