Premierrel vár ma a Paramount Nyári Mozi

2018. augusztus 27. 16:00 - emTV.hu

Az Expedíciót ma először vetítik Magyarországon a Paramount Nyári Mozi keretében. A film idehaza eddig csak online volt látható, de ma este az A38 Hajó fedélzetén bárki megnézheti a hullámok felett. Az izgalmas történet egy biológusnőről szól, aki csatlakozik egy csak nőkből álló expedícióhoz az X Térségbe, mely egy titokzatos vadon Florida déli végén, amit lezárt a kormány. Kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik a bizarr tájban, amely mindent elnyel és átalakít, ami az útjába kerül.

paramountnyarimozi_expedicio.jpg

A történet nem egy szokványos sci-fi, így igazán különleges estét ígér még a legnagyobb filmfanatikusoknak is. Néhányan korszakos filmnek tartják, az persze csak hosszú évek múlva derül majd ki, hogy ez a kijelentés megállja-e a helyét. Egy biztos: az alkotók már a film első pillanatától kezdve számos váratlan fordulattal teszik próbára a nézők idegeit, néhol horrorral fűszerezve az izgalmakat – a főszerepben Natalie Portmannel.

A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

További vetítési időpontok itt!

Paramount Nyári Mozi
június 4-től szeptember 3-ig
A38 Hajó

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6714205431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása