Az új évad tiszteletére megelevenedik Quahog flúgos családja

2018. szeptember 13. 12:35 - emTV.hu

A hazai képernyőkre is megérkezik a többszörös Emmy-és Golden Globe-díjas sorozat tizenhatodik évada. A Griffin família új kalandjainak tiszteletére a magyar Comedy Central nagy sikert aratott, élőszereplős főcímdala vezeti fel a legfrissebb epizódokat. Kedvenc szinkronhangjaink ragadnak kalapot és sétapálcát, hogy magyarul konferálják fel a Family Guy szeptember 18-án debütáló, minden eddiginél őrültebb részeit.

family_guy_s16.jpg

Folytatódik az animációs sorozatok történetének egyik legnépszerűbb sztorija. Az alkotók gyógyszerei szerencsére ezúttal is messzire gurultak: a Modern családtól az Agymenőkig minden konkurens szitkom megkapja a magáét, megnézhetjük, milyen lenne a Family Guy Wes Anderson vagy Quentin Tarantino stílusában (vagy hogy milyen lenne a Sherlock Holmes Peter Griffin stílusában), de tiszteletét teszi Quahog városában Patrick Swayze karácsonyi szelleme és Vlagyimir Putyin is.

A hazai nézők ráadásul a Family Guy új, eszelős évada mellett egy világszerte egyedülálló élménnyel is gazdagodhatnak. Januárban a közösségi médiában mutatkozott be a humorcsatorna saját gyártású, élőszereplős főcímdala, aminek forgatásán az emTV.hu exkluzív jelen volt, és amiben Dolmány Attila, Hamvas Dániel, Kerekes József, Schnell Ádám, Tóth Kern Enikő és Vándor Éva öltöttek sárga nyakkendőt és perdültek táncra. Szeptember 18-tól pedig a megszokott intro helyett a képernyőn is kedvenc karaktereink szinkronhangjaival, magyar szöveggel melegíthetünk be az új epizódokra.

Family Guy XVI premier
szeptember 18. kedd 22:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8914238225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása