Szombaton indul az X-Faktor – megnéztem az első részt

2018. október 05. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Nagyon vártam az idei X-Faktor sajtóbemutatóját, és ahogy minden évben, a csatorna ismét volt olyan jó fej, hogy korábban megmutatta az RTL Klubon szombaton este látható X-Faktor első adását. Kíváncsi voltam, hogy az idén nyolcadik évadába lépő tehetségkutató tud-e még valami újat mutatni, és az első casting adást látva egyértelműen kijelenthetem, hogy igen.

rtl_xfaktor_8_1_cover.jpg

Persze fontos, hogy miként szemléljük, mert ha nincs tévém, de azon is a Spektrumot nézem, és nem érdekel a szórakoztató, jellemzően kereskedelmi televíziózásnak ez a szegmense, úgy sem fog érdekelni.

De sokakat igen, ahogy engem is. Igaz, elsősorban mint egy óriási brand, az ország legnagyobb, legösszetettebb show műsora, aminek tavaly az egyik próbájára is sikerült bejutnom, és Schiwert-Takács László vezetett körbe a színfalak mögött. A műsor volt kreatív producere viszont már az RTL marketing-kommunikációs igazgatója, így helyét Verebély Marcell főszerkesztő és Kónya Gergely kreatív producer vette át. Annyit elárulhatok, hogy e változás semmiféle negatív hatást nem gyakorolt a műsorra, a látott epizód alapján pedig ez az évad úgy tűnik bátrabb, merészebb, és karakteresebb is lesz az utóbbiaknál.

Ez mindenképpen jó hír azok számára, akik jellemzően nem tartoznak az X-Faktor megdöbbentő méretű rajongótáborához, de szívesen követik, hogyan lesz hétről-hétre az utcáról betoppanó civilekből profi előadó. Úgyhogy engem alapvetően megvettek, de a részletes véleményemmel a műsor első adása után jövök!

X-Faktor VIII premier
október 6. szombat 20:00
RTL Klub

emTV.hu // címlapkép: X-Faktor Facebook / RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5814281631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása