Az ünnepek alatt is érdemes a Comedy Centralt nézni

2018. december 18. 10:00 - emTV.hu

Ezúttal is számos meglepetéssel készülnek a nézőknek a Viacom csatornák az ünnepi időszakra: a Comedy Central, és a Comedy Central Family műsorkínálatában mindenki megtalálja a magának való csemegét. Animációs produkciók és szériák, szatirikus komédiák, remek sorozatok, valamint mozifilmek széles tárháza biztosítják a felhőtlen szórakozást gyermekeknek, tiniknek és felnőtteknek egyaránt.

Maratonokkal edzhetünk az új évre a Comedy Central képernyőjén: az elmaradhatatlan karácsonyi epizód mellett jön a South Park teljes huszonkettedik évada, december 25-26-án pedig az Archer kilencedik szezonjából tudhatjuk meg, hogyan ne legyünk sikeres titkos ügynökök. Szenteste stílusosan a Tapló Télapó emeli az ünnepi hangulatot. A szilveszteri pezsgő mellé a Comedy Club humoristái biztosítják a jókedvet: december 31-én este héttől másnap este hét óráig többek között Bödőcs Tibor, Hadházi László, Kovács András Péter és Kőhalmi Zoltán szórja a humorbombákat. A legjobb standupos produkciók után, január elsején este tíz órától pedig a Rick és Morty második évada segít feldolgozni a karácsonyi szabadságok végét.

Igazi családi karácsonyi hangulatot teremthetünk a Comedy Central Family segítségével is: a gyerkőcökkel közös, meghitt ünneplést a december 24-én délután három és este hat óra között látható SpongyaBob Kockanadrág, valamint a december 25-én délután három és este hat óra között műsorra tűzött Madagaszkár pingvinjei biztosítják, ráadásul mindkét sorozat ünnepi epizóddal is kedveskedik a legkisebbeknek. December 26-án délután a Kung Fu Panda bánik el az ünneprontó hangulattal, esténként pedig az agglomeráció titokzatos életébe engednek bepillantást a Kertvárosba száműzve fergeteges epizódjai. Szilveszterkor az Alone Together teljes első évadja gondoskodik a felhőtlen szórakozásról.

Az RTL Spike és a Paramount Channel ünnepi műsorairól ebben a cikkben olvashatsz!

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5714497224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása