Karácsonyi és szilveszteri programmal várnak a Viacom csatornái

2018. december 18. 18:00 - emTV.hu

Ezúttal is számos meglepetéssel készülnek a nézőknek a Viacom csatornák az ünnepi időszakra: a Comedy Central, a Comedy Central Family, az RTL Spike, valamint a Paramount Channel műsorkínálatában mindenki megtalálja a magának való csemegét. Animációs produkciók és szériák, szatirikus komédiák, remek sorozatok, valamint mozifilmek széles tárháza biztosítják a felhőtlen szórakozást gyermekeknek, tiniknek és felnőtteknek egyaránt.

Az ünnepek alatt sem lesz hiány érdekfeszítő sorozatokból, a RTL Spike ezúttal is lebilincselő műsorokkal készül a nézőknek. December 24. és 26. között reggel nyolc órától egészen este hatig a Star Wars: Lázadók című sorozat pörög majd a képernyőn. Az első három évad epizódjait három napon keresztül követhetik figyelemmel a nézők. Az év utolsó napján az autók szerelmeseinek lesz érdemes a távirányítót magukhoz ragadni, hiszen szintén reggel nyolcas kezdéssel tíz órán keresztül zúgnak majd fel a motorok a Top Gear országos premierrészeiben. Az esti koccintást és kihagyhatatlan szilveszteri bulit követően pedig a Top Gear: Versenyek különkiadásával pihenhet rá mindenki az új esztendőre.

A Paramount Channel természetesen karácsonykor is a filmrajongóknak kedvez. A kanapéra bekuckózva, egy bögre forralt borral és egy tepsi bejglivel számos mozis műfajban kalandtúrát tehetünk. December 24-én délben A kincses bolygó, majd 14:10-kor a Télapó nyomában csatornapremierje várja a kisebbeket, ezt követi a nagy hollywoodi klasszikus, a többszörös Oscar-díjas Csoda a 24. utcában 15:40-kor. Szenteste 18:10-kor Steven Spielberg egyik remeke, a Kapj el, ha tudsz! című feketekomédiával kezdődik az ünnepi maraton, ezt követi 21.00-kor egy remek filmdráma, a Fekete dicsőség. Másnap, 12:25-kor a Vasakarat, majd a Hologram for The King, valamint a Jack és Sarah teremtik meg az esti meghitt hangulatot. 19:15-kor kezdődik az Angyalok éneke című családi film Turk Pipkin regénye nyomán, 21:00-kor pedig Julia Roberts varázsolja el a Paramount Channel nézőit a Mona Lisa mosolyában. A december 26-a este igazán vicces hangulatban telik majd, Eddie Murphy 18:30-kor az Amerikába jöttem című filmmel alapozza meg a hangulatot a 21:00-kor trollkodó Tapló télapónak. December 27., 28. és 29. este a trilógiáké a főszerep: mindhárom napon 19.15-kor a Csupasz pisztoly soron következő része tornáztatja meg a mézeskalács-nyűtte rekeszizmokat, míg 21.00-kor Francis Ford Coppola máig zseniális sagája, a Keresztapa éppen aktuális része enged bepillantást az amerikai olasz maffia fénykorába.

A Comedy Central és a Comedy Central Family ünnepi műsorairól ebben a cikkben olvashatsz!

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7314497230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása