Bradley Whitford főszereplésével jön a NatGeo új sorozata

2019. január 12. 18:00 - emTV.hu

A Szilícium-völgy az Egyesült Államok egyik legnagyobb információs technológiai központja, a kaliforniai régió többek között olyan dolgok feltalálásának és továbbfejlesztésének helyszíne, mint az integrált áramkör, a mikroprocesszor és a személyi számítógép. A Szilícium-völgyben működő cégek termékeivel és szolgáltatásaival vagyonokat lehet keresni, vagy éppen bukni. A kétszeres Emmy-díjas Bradley Whitford kalauzolja el a nézőket e helyre, hogy bemutassa a zsenik Hollywoodjának nem mindennapi fejlődéstörténetét.

natgeo_bradleywhitford.jpg

A National Geographic új sorozata az kilencvenes évekbe repíti vissza a nézőket, amikor a Szilícium-völgy a világ legbefolyásosabb embereinek találkozóhelyévé és legismertebb márkáinak bölcsőjévé vált. A Szilícium-völgy urai című hatrészes sorozat ismerteti a korszak történelmének mérföldköveit, bemutatja három cég történetét, és rávilágít a vezetők közötti ellentétekre és együttműködésekre.

"A Szilícium-völgy mindig is különös hely, a zsenik Hollywoodja volt és lesz. A kilencvenes évek dotcom-lufija hatalmas lehetőségeket teremtett, de óriási bukásokat is hozott, és nemcsak a fantasztikus tehetségek, hanem néhány bámulatos sarlatán előtt is megnyitotta a kapukat. A Szilícium-völgy urai a régió első úttörőinek meglepő, provokatív és inspiráló történetét meséli el"

– mondja Matthew Carnahan, a széria alkotója. A játékfilmes elemeket dokumentumfilmes szegmensekkel, és szakértői megszólalásokkal ötvöző sorozatban többek között olyan ismert színészek is feltűnnek, mint a kétszeres Emmy-díjas Bradley Whitford, Steve Zahn és Lamorne Morris.

A Szilícium-völgy urai premier
január 13. vasárnap 21:00 (dupla epizódokkal)
National Geographic

emTV.hu // National Geographic

komment
Címkék: Premier NatGeo

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr914554400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása