ÉNB Joe: "Simán lenyomjuk a villalakókat!"

2019. január 30. 10:00 - emTV.hu

Gőzerővel készülnek az Éjjel-Nappal Budapest szereplői, és a Való Világ 9 powered by Big Brother villalakói is, hiszen hamarosan ringbe szállnak, hogy eldöntsék, ki a jobb. Előbbieket Joe, míg a villalakókat két bokszedző készíti fel a nagy összecsapásra.

vv_boksz_enb.jpg

Mindkét csapat lelkesen edz, ÉNB Joe pedig bízik benne, hogy minden menetet az Éjjel-Nappal Budapest szereplői nyernek, akiket ő készíti fel. Joe igaz profinak számít, hiszen hároméves kora óta folyamatosan küzdősportokat űz, a thai boxot például tizennégy évig csinálta.

"A sport az életem, bármilyen küzdősportról van szó, szívesen űzöm. Szerintem még egy jó negyven év bennem van.

Ez csak egy pillanatnyi titulus, szerencsére nagyon alázatosak a tanítványaim és ez alatt a pár nap alatt próbálnak maximálisan felkészülni. Simán lenyomjuk a villalakókat!"

– mondta Joe mosolyogva, aki edzőként még sosem próbálta ki magát. Persze a villalakókat sem kell félteni, akik apait-anyait beleadnak.

vv_boksz.png

"Borit igazi vérmes csajnak látom, de nem aggódom. Borikám, kicsi a bors, de erős. Nagyon oda fogom tenni magam"

– mondta Adri, akihez hasonlóan Zsuzsu is keményen edz a megmérettetésre.

"Kemény ellenfél leszek, én egy szívós lány vagyok. Tamara kemény ellenfél lesz, de én sem fogom magam könnyen adni"

– mondta VV Zsuzsu. ÉNB Bori - VV Adrival, ÉNB Tamara - VV Zsuzsuval, ÉNB Szofi - VV Renivel, ÉNB Tivadar - VV Greggel, ÉNB Roland - VV Hunorral és ÉNB Bécy VV Rolival csap össze.

ÉNBer legyen a talpán, aki már kiigazodik ezeken a családneveken. Mindenesetre ezen a linken a villalakók, ezen pedig az Éjjel-nappal Budapest szereplőinek felkészülésébe kukkanthatsz bele.

emTV.hu // Való Világ

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5214597262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása