Újra mozivásznon a nyolcadik Star Trek film!

2019. február 09. 18:00 - emTV.hu

Újra nagyvásznon látható a nyolcadik, Kapcsolatfelvétel (First Contact) című Star Trek mozi, melyet az emTV.hu Űrszekerek nevű Star Trek tematikus non-profit sci-fi portfóliója mutat be áprilisban, A Kapcsolatfelvétel Napja nevű rendezvény második napján a Pólus Moziban!

kapcsolatfelvetel.jpg

Az április 6-án, szombaton megrendezésre kerülő eseményen a film mellett levetítik annak hivatalos werkfilmjét, valamint bemutatásra kerül az Űrszekerek első saját gyártású, Gene Roddenberry univerzumán túl – Star Trek utalások a filmekben és sorozatokban című dokumentumfilmje is, de a délután fél hattól este tíz óráig tartó rendezvényen ott lesznek a Kapcsolatfelvételben szinkronizáló színművészek is!

A rendezvényre ezen a linken keresztül lehet belépőt váltani, a Facebook eseményt, és a részletes programot pedig itt találod! A Kapcsolatfelvétel Napja rendezvénysorozat keretén belül egy nappal korábban ingyenes Űrszekerek közösségtalálkozó is lesz, melyről ide kattintva tájékozódhatsz!

akapcsolatfelvetelnapja.emtv.hu

Az esemény támogatója az emTV.hu, az Űrszekerek, az RTL Spike és a Direct Dub szinkronstúdió. A helyszínt a Pólus Mozi biztosítja.

emTV.hu

banner_ketto.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8514616302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása