Demcsák Zsuzsa vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét

2019. március 19. 10:15 - emTV.hu

Holnap adják át a Televíziós Újságírók Díját. A 2014-ben alapított és mára a szakma egyik legrangosabb értékmérőjévé érett elismerést idén is ünnepélyes gálaesten veszik át a díjazottak. Az est háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz.

demcsakzsuzsa.jpg

A hagyományokhoz hűen, idén is ünnepélyes díjátadó gálán adják át a Televíziós Újságírók Díját. Magyarország egyik legrangosabb televíziós elismerésének gáláját 2019. március 20-án tartják, az esemény háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz.

"Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a hatodik Televíziós Újságírók Díja gálaestjének műsorvezetője, háziasszonya. Az év legrangosabb televíziós eseményén a legjobbakat fogjuk díjazni, eddig minden eddiginél több kategóriában. Bízom benne, hogy ez az este nem a konkurenciaharcról, hanem egymás sikereinek ünnepléséről és a kötetlen beszélgetésekről fog szólni. Egy estére mindenki eláshatja a csatabárdot és ünneplünk!"

– mondta Demcsák Zsuzsa.

2019-ben minden eddiginél több, összesen tizennégy kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, comedy show, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, magyar sorozat, színésznő, színész, mellékszereplő, gasztro reality kategóriában, valamint idén a talk-show és az új sorozat kategória legjobbját is elismerik.

A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személyiség került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok, a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:Com, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szakújságírói a legtöbb szavazatot adták.

emTV.hu // KenMedia

banner_ketto.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6314700490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása