Ők lesznek a Fuss család, fuss! edzői

2019. szeptember 05. 12:45 - emTV.hu

A TV2 legújabb, Palik László műsorvezetésével képernyőre kerülő nagyszabású sport-realityjében négy fős családok küzdenek a legsportosabb magyar család címért, és a vele járó tízmillió forintos fődíjért. A versenyzők komoly segítséget kapnak majd, hiszen egy-egy edző segíti a családokat. A Fuss család, fuss! négy edzője nem más, mint Tápai Szabina, Huszti Kata, Katus Attila és Bodó Imi.

fcsf_edzok.jpg

A TV2 legújabb nagyszabású sport-realityjében négy fős családok küzdenek meg a legsportosabb magyar család címért és a vele járó tízmillió forintos fődíjért. A sport és a reality elemek együttesen adják a Fuss család, fuss! struktúráját, amely harmonikusan megfér egymás mellett.

"Az Exatlon Hungary sikeres bevezetése után a TV2 újabb sport-realityvel készül a nézőknek. A hamarosan képernyőre kerülő nagyszabású produkcióban ezúttal családok küzdenek egymással. Bízunk benne, hogy ismét egy olyan siker születik, ami országos mozgalmat indít el, és a családok együtt szurkolnak majd estéről-estére a képernyő előtt"

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A versenyzőknek azonban nem egyedül kell stratégiát alkotniuk, felkészülniük egy-egy versenynapra, minden család mellett ugyanis lesz egy edző, akire számíthatnak a felkészülés, a küzdelem és a regenerálódás alatt. A néző bepillantást nyerhet, hogy hogyan élnek és készülnek a családok edzőikkel heteken át, hiszen a műsor felvétele alatt az edzők és a családok együtt laktak, együtt edzettek, együtt lélegeztek az első naptól az utolsóig. A Fuss család, fuss! kamerái a nap huszonnégy órájában rögzítették az eseményeket, így semmi sem maradt titokban.

A Fuss család, fuss! edzői tehát még egyszer: Tápai Szabina, egykori, nemzetközi hírű kézilabdázó; Huszti Kata, az Exatlon Hungary győztese, rögbi edző; Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa sportaerobic bajnok és Bodó Imi, világbajnok testépítő.

emTV.hu // TV2

banner_ketto.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7315041674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása