Az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Joe vezeti a következő Survivort

2020. január 03. 14:00 - emTV.hu

Már lehet jelentkezni a Survivor legújabb évadába, ahol a civil versenyzők közismert hírességekkel mérik össze az erejüket. A műsor vadiúj műsorvezetője, az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Joe pedig ígéri, hogy senkivel sem fog kesztyűs kézzel bánni.

joe2.jpg

A Survivor idei évada számos újdonságot kínál a népszerű túlélő show szerelmeseinek. A vállalkozó szellemű versenyzők már jelentkezhetnek a műsor oldalán és a legjobbak hazai hírességekkel mérik össze majd a kitartásukat, teherbíró képességüket, taktikai tudásukat.

Nem csupán az új csapatfelállás az egyetlen változás az idei szériában! A húszmillió forintos fődíjért folyó küzdelem műsorvezetője, az Éjjel-Nappal Budapest kőkemény sztárja Joe lesz, aki nem fogja kímélni sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket, akiknek ugyanúgy meg kell küzdenie az éghajlat, a szigeten való nomád élet, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal. Joe azok jelentkezését várja, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól és le akarják győzni híres vetélytársaikat!

emTV.hu // RTL Magyarország // címlapfotó: Hargitay Olivér / RTL Klub

emtvketto_fb.jpg

komment
Címkék: Premier RTL Survivor

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2115391058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása