2020 vadonatúj sorozatokkal és évadokkal kezdődik a Sony csatornáin

2020. január 08. 11:30 - emTV.hu

Az új év a régi kedvencek mellett új sorozatokat is tartogat, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét: az AXN-re érkezik az amerikai krimisorozat, a StartUp Adam Brody főszereplésével, de jön a lebilincselő orosz drámasorozat, A provokátor, valamint egy kanadai bűnügyi sorozat, Az igazság terhe is. A VIASAT6 a fantasy rajongóknak kedvez, hiszen országos premierként kerül a csatornára az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi, a Sony Max pedig kedvenc dráma-és vígjátéksorozataink – a Zűrös viszonyok és a Szeplőtelen Jane – legújabb évadaival ad lendületet az évkezdéshez.

startup_20160331_0046.jpg

Az AXN-en péntekenként este kilenc órakor országos premier részekkel bemutatkozó StartUp első évadában egy hacker, egy gengszter és egy kétségbeesett bankár áll össze, hogy megcsinálják életük dobását, és létrehozzák a lekövethetetlen és feltörhetetlen online valutát, a GenCoint. Mondanunk sem kell, hogy ezzel az akcióval nemcsak a piac, de az FBI figyelmét is sikerül magukra irányítani. A jó hírünk az, hogy Izzy Morales (Otmara Morrero), Dacey (Edi Gathegi) és Nick Talman (Adam Brody) hármasát az első évad után sem kell sokáig hiányolni, hiszen február 7-én este kilenc órakor már folytatódik is a történet a második évaddal. Január 29-én este kilenc órakor szintén új sorozatként debütál A provokátor, amelynek főszereplője, Artem (Maksim Matveev), egy sajátos módszerekkel praktizáló pszichológus, aki különc gyakorlata miatt egy gyilkossági ügy kellős közepén találja magát. A téli országos premierek sorát végül február 23-án Az igazság terhe sorozat zárja, melynek sztárja a Smallville-ből ismert Joanna Hanley (Kristin Kreuk), aki új szerepben, egy sikeres és céltudatos ügyvédnőt megformálva kerül vissza a képernyőre.

shadowhunters_y1_gal_140493_0131r1_1.jpg

Azoknak, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapok valóságából, érdemes január 22-én este tizenegy órakor a VIASAT6-ra kapcsolni, hiszen bemutatkozik a világszerte közkedvelt Árnyvadászok: A végzet ereklyéi. Az izgalmas sorozatban Clary Frey (Katherine McNamara) a tizennyolcadik szülinapján jön rá, hogy élete korántsem olyan hétköznapi, mint amilyennek hitte: kiderül, hogy árnyvadászok leszármazottja, akik démonokat ölnek annak érdekében, hogy fenntartsák a világ rendjét.

jan-epi0502-c0165bi.jpg

A Sony Max 2020-ban is gondol azokra, akik folytatni szeretnék kedvenc sorozataikat a csatornán. A Szeplőtelen Jane ötödik évada január 11-én délután négykor érkezik a nézőkhöz. Az új évadból kiderül, hogy Michael (Brett Dier) hogyan "tért vissza a halálból", ahogy az is, milyen hatással van ez Jane-re és Rafaellel (Justin Baldoni) való kapcsolatára. A Zűrös viszonyok negyedik évadára sem kell sokat várni, ugyanis Joss (Jes Macallan), April (Rochelle Aytes) és Karen (Yunjin Kim) szerelemben és drámában gazdag mindennapjai január 10-én este nyolc órakor folytatódnak.

emTV.hu // ACG

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2015398816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása