A Comic Con idén augusztusban megérkezik Magyarországra

2020. január 22. 19:00 - emTV.hu

A képregény, sorozat-, és filmrajongók találkozóit hatalmas érdeklődés kíséri a világ minden táján. A hazai közönség, első ízben találkozhat egy rendezvény keretein belül, külföldi és hazai filmsztárokkal, nemzetközi cosplay és anime hírességekkel! A Budapest Comic Con 2020 szervezői filmes előadásokkal, szakmai beszélgetésekkel, közönségtalálkozókkal, videójátékokkal és képregényekkel, kártyajátékokkal, e-sportversenyekkel, vásárlási lehetőségekkel és még sok egyéb színes programmal várják a látogatókat.

bp_cc.jpg

"Hatalmas lehetőség és kihívás számunkra, hogy megrendezhetjük az első magyarországi Comic Con-t. Több országban jártam és látogattam végig a rendezvényt, mert cégünk már évek óta tervezi, hogy ezt a nemzetközi szinten is ismert fesztivált elhozza a hazai érdeklődők számára. A Comic Con egy popkultúrális, műfajokon átívelő, de azokat mégis összekötő hatalmas buli. A látogatók jellemzően többféle érdeklődési körrel rendelkeznek – és mi igyekszünk ezeknek a sokszínű elvárásoknak megfelelni. A sci-fi, a fantasy, a manga, a cosplay, a sorozatok, a filmek, a képregények, kártyajátékok, játékkonzolok kiállítása és vására, mind a kiállítás részét fogják képezni"

– mondta el Csanda Gergely a rendezvény szervezője. A közeljövőben elkezdjük és a rendezvényig folyamatosan fogjuk bejelenteni a további részleteket. Többek között hamarosan közöljük a rendezvény pontos helyszínét és dátumát valamint azon hazai és nemzetközi sztároknak a neveit, akikkel személyesen is találkozhatnak a "Budapest Comic Con 2020" látogatói. Célunk, hogy pár éven belül az egyik legjelentősebb Con legyen a budapesti rendezvény Európában"

A rendezvény szervezője a Meex Agent Kft. amely a PlayIT és Mineshow rendezvénysorozatok szervezőjeként ismert a hazai rendezvények látogatói számára. További részletek hamarosan elérhetőek lesznek a budapestcomiccon.hu oldalon és a rendezvény Facebook oldalán.

emTV.hu // MTI Üzleti Sajtószolgálat

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6315421714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása