Az Alvilág lett a legjobb sorozat

2020. március 05. 22:30 - emTV.hu

Az RTL Magyarország 2019 februárjában bemutatott Alvilág című szériája nyerte a Magyar Filmdíj 2020 legjobb sorozat kategóriáját. A holland Penoza című sorozat magyar változatát a Liza, a rókatündér és az X – A rendszerből törölve című filmeket jegyző Ujj Mészáros Károly rendezte. Az Alvilág kreatív producere Herman Péter, produkciós vezetője Bodzsár István volt, a forgatókönyveket Köbli Norbert és Bodzsár Márk írta.

bi_20181206_0053.jpg

A nyolc epizódból álló Alvilág főbb szerepeiben Balsai Mónit, Schmied Zoltánt, Fekete Ernőt, Hevér Gábort, Molnár Leventét, Nagypál Gábort, Bezerédi Zoltánt, Szirtes Ágit, Rajkai Zoltánt, Szabó Győzőt, Miller Dávidot, Bujáki Zsófit és Cservák Zoltánt láthatták a nézők.

A Vígszínházban március 5-én este megtartott átadón az elismerést Ujj Mészáros Károly és Bodzsár István vette át, Szecsanov Martin operatőr, Köbli Norbert és Bodzsár Márk társaságában.

Az Alvilág nyolc epizódja, valamint a sorozathoz kapcsolódó háttérműsor összes adása megtalálható az RTL Most+ kínálatában.

Az RTL Magyarország valamennyi munkatársa nevében gratulál a produkció alkotóinak!

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5215506516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása