Hazai énekesek otthonába látogat el a Sláger FM

2020. március 31. 11:00 - emTV.hu

Maradj otthon címen videosorozatot indított útjára a Sláger FM, amelyben a hazai zenei élet képviselőit – valamint a Sláger FM műsorvezetőit – otthoni önkéntes karanténjukból szólaltatják meg, videointerjú keretében.

sfm.jpg

Naponta újabb és újabb videointerjúval jelentkezik a 95.8 Sláger FM, amely saját csatornát indított a legnagyobb videomegosztó oldalon, ’Maradj otthon’ elnevezéssel. A videointerjúkban – melyet Pordán Petra műsorvezető készít – a hazai zenei élet képviselőit szólaltatják meg otthoni önkéntes karanténjukból. A rádió ezzel is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt – aki csak teheti – maradjon otthon, így lassítva a járvány terjedését.

"Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a kialakult járványügyi helyzetben továbbra is változatlan formában és színvonalon biztosítsuk a legnagyobb slágereket hallgatóink számára. Elérhetőségeink – telefon, Viber, Facebook, Instagram – változatlanul élnek, ahogy weboldalunk és applikációnk is. Emellett tovább növeltük videos tartalmaink, melyek a rádió YouTube csatornáján érhetőek el. Itt indítottuk el ’Maradj otthon’ csatornánk, ahol a hazai zenei élet előadóit, képviselőit szólaltatjuk meg, otthonaikban, videointerjú formájában. Ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet az otthonmaradás fontosságára, melyet az előadók, zenészek jelentős része is követ"

– mondta Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója. A Maradj otthon beszélgetései ide kattintva érhetőek el.

emTV.hu // Spotlight Media

emtvketto_fb.jpg

komment
Címkék: Sláger FM

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3315576086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása