Az Álarcos énekes győztese a Nyuszi!

2020. április 13. 11:35 - emTV.hu

A világ egyik legrejtélyesebb és legőrültebb showműsorának első évada a végéhez ért! A magyarországi szériában ezzel mind a tizenkét versenybe indult maszkról kiderült, hogy ki van mögöttük! Minden nyomozás lezárult, az országos találgatás ezúttal befejeződött!

235522.jpg

A Fináléban a dobogósok egy hármaspárbajon csaptak össze, melyet követően a stúdióban ülő közönség kiegészült a Nyomozókkal és döntésük értelmében a Krokodilnak kellett lelepleznie magát. A Krokodil kiléte tíz adáson keresztül tartotta a lázban az országot, Sebestyén Balázs azonban kitartott álláspontja mellett és révbe ért, egyedül ő tippelte helyesen, hogy a Krokodil álarc Árpa Attilát rejti! A színész, rendező, forgatókönyvíró produkciói alatt jól megdolgoztatta a közönséget – és a Nyomozókat is – végig az egyik legnagyobb showman-ként tündökölt!


A Nyuszi és a Robot így újra színpadra állt, majd a mindent eldöntő párbajon újra a szavazatoké volt a főszerep: a Roboté lett az ezüstérem! Teljesítménye és produkcióinak magas színvonala méltán repítette őt a Fináléig. Azonban, hogy kit rejtett az álarc, az a Nyomozók körében sem volt egyértelmű, két táborra szakadtak a végső tippelésnél. Dancsó Péter és korábbi tippje mellett ezúttal is kitartó Sebestyén Balázs újra telitalálatot ünnepelhetett: a Robot álarc Nagy Ervint, az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb színészét rejtette, aki az RTL Most+-on folytatódó, A Tanár című sorozat főszereplője!

 

Az Álarcos énekes győztese pedig nem más, mint a Nyuszi lett! Megannyi nyom, megannyi nyomozati anyag, számos félrevezető, rejtélyes állítás, de lelepleződött a Nyuszi álarca is! A legvégső tippelésnél három Nyomozó is sikerrel találta el, hogy a győztes, aki végig a Nyuszi maszk mögött volt: Gallusz Nikolett! Az énekes és színésznő ezzel történelmet írt: ő az első győztes, akit a magyar Álarcos énekesben lelepleztek!


A Nyomozók rengeteg munkát tettek a több heti nyomozati anyagok feldolgozásába, a tippek véglegesítésébe, így egyetlen Nyomozó sem maradt telitalálatos tipp nélkül! Sebestyén Balázs annyira komolyan vette a Fináléra való felkészülést, hogy mind a három Fináléba jutott álarc kapcsán sikeres gyanúsítással tudott élni!

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4815609444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása