Gát Györggyel folytatódik a Mintaapák

2020. április 23. 12:15 - emTV.hu

Tavaly november 11-én indult a TV2 Mintaapák című sorozata, amely a képernyőn töltött öt hónap alatt nagy népszerűségre tett szert. A napi fikciós történet sokszor csetlő-botló, de mégis kedves apa karakterei, Miki, Géza, Szabi és Tamás észrevétlenül lopták be magukat a tévénézők szívébe, ahogy a történet többi résztvevője is, élükön az igen tehetséges gyerekszereplőkkel.

jelenet_fotok_76.jpg

A sorozat többek között olyan kiváló alkotók munkája, mint Kormos Anett vezető író vagy a Balázs Béla-díjas Mátyássy Áron rendező, és mostantól Gát Györggyel tovább erősítik a szakmai stábot, új lendületet adva a következő évadnak. A legendás producer-rendező-forgatókönyvíró nevéhez olyan ikonikus sorozatok kötődnek, amelyek még ma is a legnagyobb közönségkedvencek között tartanak számon, mint a Robog az úthenger, a Linda, az Angyalbőrben vagy a Família Kft. Jelenleg óraadó az ELTE Média és Kommunikáció tanszékén, ahol sorozat-, és periodikus műsorkészítést, valamint kereskedelmi televíziózást tanít.

"Hivatalból is, mint tanár figyelemmel követtem a Mintaapák első évadát, és nagyon tetszik ahogy az alkotóknak sikerült magyarra adaptálniuk a történeteket, de látom a produkcióban a további fejlődés lehetőségét is. A folytatásban számítok korábbi sikereim résztvevőire és alkotótársaimra is"

– tette hozzá Gát György.

emTV.hu // TV2 Média Csoprt

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9615634722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása