Megváltozik a médiatartalmak gyártása és forgalmazása a koronavírus-járvány után

2020. április 26. 15:30 - emTV

A médiatartalmak gyártása és forgalmazása véglegesen megváltozik a koronavírus-járvány után, kevesebb lesz a vetítővászon és a stúdiók a biztos nagy kasszasikerek felé fordulnak – ezt vetíti előre az amerikai filmiparról pénteken közzétett elemzés, amely Mondj búcsút Hollywoodnak! címmel jelent meg.

popcorn-1085072_1280.jpg

Tovább
komment
Címkék: Mozi Streaming

Ma ismét haza maradhatsz magadnak

2020. április 26. 11:30 - emTV

Miközben Dér Heniéknél nehezen indul a reggel, úgy tűnik, Gáspár Laci még mindig nem tudta túltenni magát Alex viselkedésén és Kabát Petitől kér segítséget. A négy barát vasárnap este sem fog unatkozni. Ha kíváncsi vagy, milyen kihívás vár ma rájuk, nézd meg a cikkben található videókat, és tarts velük vasárnap este 18:50-kor az RTL Klubon!

1587730532_maradj-haza-magadnak-rtl-klub-byealex-gaspar-laci-promotions_hu_1180_550_6.jpg

Tovább
komment

Bátor bakik – amiket a tévében nem láthattál

2020. április 25. 14:00 - emTV

Nemrég nosztalgia vonatoztunk együtt a Bátrak földje színészeivel, és akkor is kiderült: az RTL Klub telenovellájának színészei a valóságban egytől-egyik vicces figurák, akik nem mennek a szomszéd birtokra, ha egy kis mókázásról van szó. Jó hír a sorozat rajongóinak, hogy az RTL a széria búcsúvideójaként a sorozat forgatásakor óhatatlanul létrejövő bakikból egy összeállítást készített, melyet a tovább mögött mi is megmutatunk. Jó szórakozást!

rokoczay_csalad.png

Tovább
komment

Gát Györggyel folytatódik a Mintaapák

2020. április 23. 12:15 - emTV

Tavaly november 11-én indult a TV2 Mintaapák című sorozata, amely a képernyőn töltött öt hónap alatt nagy népszerűségre tett szert. A napi fikciós történet sokszor csetlő-botló, de mégis kedves apa karakterei, Miki, Géza, Szabi és Tamás észrevétlenül lopták be magukat a tévénézők szívébe, ahogy a történet többi résztvevője is, élükön az igen tehetséges gyerekszereplőkkel.

jelenet_fotok_76.jpg

Tovább
komment

Ennyivel tévéznek többet a felnőttek és a gyerekek a koronavírus-járvány idején

2020. április 23. 09:00 - emTV

A gyerekek körében, illetve a délelőtti órákban nőtt meg leginkább a tévénézésre fordított idő Magyarországon a koronavírus-járvány által meghozott korlátozó intézkedések hatására, ugyanakkor minden korcsoportban és minden idősávban nőtt a tévéképernyő előtt töltött időtartam – derül ki a TV2-nek a Nielsen Közönségmérés adataiból készített kutatásából. A 2020 márciusának és 2019 márciusának adatait összehasonlító elemzésből kiderül, hogy a teljes lakosság a tavalyi 279 perc helyett idén márciusban már 318 percet töltött átlagosan tévézéssel, ami 14 százalékos emelkedést jelent.

children-403582_1280.jpg

Tovább
komment
Címkék: TV2

Vadonatúj közösségi műsor indul a ViacomCBS csatornáin

2020. április 21. 16:00 - emTV

Nézd meg, mi zajlik az erkélyeken és azokon túl szerte a nagyvilágban!

Otthon maradók, eljött a ti időtök! A ViacomCBS április 22-én útjára indítja a Balcony Stories című minformátumát, amely nemzetközi szinten válogat az erkélyeken és az otthonokban rögzített ötletes vagy éppen megható rövid videókból. A rendhagyó blokkokkal a Comedy Central, az MTV, a Paramount Channel és az RTL Spike műsorán is találkozhatnak a tévénézők, sőt, a magyar nevezőket is megismerheti akár az egész világ.

balcony-1834990_1280.jpg

Tovább
komment

Szélvészként toppant a Barátok köztbe Bánfalvy Ági

2020. április 21. 14:00 - emTV

Bánfalvy Ági bohém, kissé szeleburdi, de nagyon jószándékú anyukaként tűnik fel a Mátyás király téren. A népszerű színésznő elárulta: a valóságban nem ennyire szélsőséges, de sok a hasonlóság a karakterével. Amint megkapta a szerepet, gondolatban azonnal elkezdte megformálni a karakterét. Még olyan ruhákat is vásárolt, amilyeneket a sorozatban visel. Azért, hogy a lehető legjobban rá tudjon érezni Olivér hóbortos édesanyjának figurájára.

dsc_9348_1.JPG

Tovább
komment

Hégető-díj: június 30-ig meghosszabbított nevezési határidő és kibővített témakör

2020. április 21. 12:00 - emTV

A koronavírus által kialakult helyzetre való tekintettel meghosszabbított határidővel és új témákkal is várja a Hégető Honorka Alapítvány azokat az alkotásokat, amelyek mozgókép vagy fotó-sorozat formájában mutatnak be társadalmi problémákat, illetve az ezekre adott lehetséges megoldásokat, válaszokat.

hegeto_honorka.jpg

Tovább
komment
Címkék: RTL Hégető-díj

Ma indul a Feleségek luxuskivitelben legújabb évada

2020. április 20. 12:45 - emTV

A luxusfeleségek története ma este kilenc órakor folytatódik a VIASAT3-on. A Sony Pictures Television (SPT) népszerű saját gyártású műsora négy epizóddal készül a nézőknek. Az új részekből kiderül, hogyan változott a már jól ismert szereplők élete, de két új feleség is csatlakozik a csapathoz. Vidám pillanatokból és konfliktusokból most sem lesz hiány, de az utolsó epizód – a forgatási időszak végén kialakult egészségügyi helyzetre tekintettel – valami egész másra, a társadalmi felelősségvállalás fontosságára fókuszál majd.

124019.jpg

Tovább
komment

Nézd meg a ma induló új sorozat főcímét!

2020. április 19. 12:00 - emTV

Ma két új műsor is indul az RTL Klubon; az egyik, a Maradj haza magadnak! című reality, és a Segítség! Itthon vagyok! című fikciós sorozat. Míg előbbiben négy jó cimbora, Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik karantén kalandjain szórakozhatunk, utóbbi olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új egészségügyi helyzet.

rtl_segitsegitthon.jpg

Tovább
komment