Bajnokot avatnak a Holtak ma a Survivorben!

2017. október 10. 10:45 - emTV.hu

Lezajlott a Túlélők háborújának utolsó Törzsi Tanácsa. A játékosok legközelebb már csak akkor szavaznak majd, amikor eldöntik, hogy ki nyerje meg a Survivort. Klaudia búcsúzott a játéktól, mindössze egy szavazattal. A Tanács végkimenetelét látva Feri megbizonyosodhatott róla, hogy régi szövetségese, Szandi őszinte volt vele, és nem hazudott az amulettjéről.

piac4.jpg

A Holtak szigetéről Benedeknek és Lillának is távoznia kellett. Ők végeztek az utolsó helyen a párbajon, így búcsút vettek a játéktól.

A döntősökre újabb meglepetés vár, hamarosan vendégük érkezik a szigetre. Hogy illő módon fogadhassák, ellátogatnak egy autentikus Fülöp-szigeteki piacra. Már az oda vezető úton elcsodálkoznak a helyieket látva. A piacon pedig megvesznek mindent, ami szem-szájnak ingere. Soha nem látott boldogság uralkodik a szigeten. Ám már nem sokáig...

A Holtak szigetén is váratlan fordulatra ébrednek a játékosok. Az újabb kiesett játékos helyett egy levél érkezik. Egy utolsó párbajon dől el ki lesz az az egy, aki visszatérhet és tovább küzdhet a húszmillió forintért. A Holtak törzsét felszámolják, ők pedig végső búcsút vesznek a szigettől. A küzdelemhez Klaudia is csatlakozik. Az utolsó párbajon minden ügyességét, ravaszságát latba kell vetnie annak, aki vissza akar térni a játékba.

A Mandirigmán nem is sejtik, de a holtak bajnoka lesz az a titokzatos vendég, akire egész nap készültek.. Hogy ki lesz az, aki visszatér a szigetre és teljes értékű játékosként küzdhet tovább? Ma este megtudhatjuk!

Survivor
hétköznap 18.55
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr612947423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása