Hétfőtől LiChi TV-nek hívják a Chili TV-t

2017. december 29. 19:20 - emTV.hu

2018. január 1-jétől LiChi TV néven találkozhatnak a nézők a TV2 Csoport gasztrocsatornájával. A tartalmat nem érinti a változás, továbbra is a már jól ismert főzős műsorok láthatóak a képernyőn – adta hírül a csatorna. A névváltásra azért volt szükség, mert nemrég a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletét, miszerint az Andy Vajna filmügyi kormánybiztos tulajdonában lévő TV2 megsértette piactársa, az AMC Networks televíziós médiavállalat TV Paprika elnevezésű védjegyoltalmához fűződő jogait.

lichitv.jpg

A Kézzel írott receptek Bereznay Tamással, az Ízes Élet Marton Adriennel és Pataky Péterrel, a Süti suli Erdélyi Mónikával, a Stahl konyhája, Jamie Oliver legjobb receptjei mind-mind a kínálatot színesítik. Legyen szó mesterszakácsok fogásairól, nagyanyáink legféltettebb receptjeiről, vagy éppen a reformkonyha újdonságairól, a LiChi TV minden stílusban elhozza a legjobb recepteket! – teszik hozzá a közleményben.

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7113532933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása