Titkosszolgálati eszközökkel figyelik meg az Oltári csajok színészét

2018. február 23. 17:40 - emTV.hu

Kisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak, egyesek ráadásul kínosan ügyelnek arra, hogy elhallgassák őket mások elől. Akik viszont szimatot fognak, azon ügyeskednek, hogy kiderítsék az igazságot. De mindenáron, akár tisztességtelen eszközöket is bevetve?! Bizony, bizony, megtörténhet, és az Oltári csajok ma esti epizódjában éppen erre láthatunk példát!

Miután Piros megtudta, hogy Rózsa teherbe esett Kornéltól, nagyon úgy fest a helyzet, hogy a legifjabb Erdész-lány és a srác kapcsolata végérvényesen zátonyra futott. Csakhogy a Pirost kezdetek óta segítő Lehel azt gyanítja, hogy a terhességről szóló híresztelés csak valaki, vagy valakik ügyes kitalációja. A minden hájjal megkent virágboltos többféle praktikán is töri az agyát, amivel kideríthetné az igazságot, ám végül kissé tisztességtelen módot választ: titkosszolgálati eszközt vet be, és egy rejtett kamerás plüssmackót ajándékoz Kornélnak, hogy megfigyelhesse őt és Rózsát.

Vajon sikerrel jár és kideríti az igazságot? Megmenthető még Piros és Kornél románca? Az Oltári csajok ma esti epizódjaiból kiderül!

Oltári csajok
hétköznap 20:30
RTLII

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3813692872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása