Szabó Zsófi és ÉNB Lali az X-Stage műsorvezetői

2018. október 08. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Az X-Faktor 2018-as évada, amely kimagasló nézettséggel nyitott, idén is a közösségi médiában jelentkező online kísérő műsort kap. Ezt vezeti az Éjjel-Nappal Budapest Lalija és Szabó Zsófi, akinek jelenlétét évek óta nem értem a tévéképernyőn. A véleményemtől függetlenül a műsor két házigazdája már alig várja, hogy kibeszélhessék a show részleteit és elmondhassák véleményüket az énekesekről, zenekarokról és a mentorok döntéséről. Ráadásul már az első válogató adás után jelentkezni fognak, ami egyébként 34%-os közönségarányt ért el a 18-49-es korosztályban.

xstage18.jpg

Azaz a Nielsen közönségmérés szerint 534.879-en nézték a műsort, ami a teljes lakosságban 1.196.908 nézőt jelent. Ezzel az eredménnyel az X-Faktor toronymagasan a hét legnézettebb műsorszáma lett mind a 18-49, mind pedig a teljes lakosság körében, egyúttal pedig a csatorna eddigi legnézettebb műsorszáma 2018-ban. Ezzel a győzelemmel együtt az idei évben már kétszázhárom megnyert estét tudhat magáénak az RTL Klub.

Az első X-Stage epizód itt tekinthető meg, ezen a linken pedig az első casting adásról szóló véleménycikkemet olvashatjátok.

X-Faktor
szombat 20:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4114289385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása