Lappangó szerelem és elszabadult indulatok a mai Survivorben

2017. szeptember 04. 12:55 - emTV.hu

A védettségi játékon elszenvedett sokadik vereség mély válságba taszította az Ibon törzset. Hiába volt a kezükben a játékleírás, hiába gyakoroltak, megint a Buwaya nyert. A törzs az okokat és a felelősöket kereste. Kiderült, hogy az Ibon boldognak tűnő élete hazugság. A valóság: gyanakvás, tehetetlenség és szégyen.

torzsi_tanacs.jpg

A zaklatott Anitát végül Gergő nyugtatja meg, és úgy tűnik, elindul köztük valami. Az éjszakát egymás karjaiban töltik.

A Buwaya törzset az újabb siker végképp megerősítette abban, hogy legyőzhetetlenek. De ez a diadal sem oldott meg minden konfliktust, sőt...

Bálint egyre kevésbé tudja tartani magát, a nélkülözés, a folyamatos éhezés napról napra jobban megviseli, szinte mindenben és mindenkiben ellenséget lát. Egy rákvadászat után végül kirobban és a másságát nyíltan vállaló Krisztiánra gyűlölködő megjegyzéseket tesz. Érezhető, hogy a feszültség sokáig már nem tartható fent...

Az újabb vereség után Gergely rájön, hogy ő lesz a következő kieső. A Survivor-szakértő úgy döntött, ravaszsággal lesz úrrá a helyzetén. Hogy milyen cselhez folyamodik és vajon sikerrel jár-e, kiderül a mai adásból.

Survivor az RTL Klubon, minden hétköznap este 19.00 órakor.

Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4412802848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása