Kulcsszereplő vérzik el az idegek csatájában a ma esti Survivorben

2017. szeptember 15. 14:10 - emTV.hu

A mai műsor izgalma a legsikeresebb amerikai Survivorok adásainak fordulatait idézi. Óriási küzdelemben végül a Buwaya maradt alul a védettségi játékon. A műsorban először kell nekik törzsi tanácsot tartaniuk. Anita érzi, hogy bajban van. Egyetlen szerencséje, hogy a korábban kapott telefonhívást átadta Iliásznak. A fiú így felhívhatta szerelmét. A törzs minden tagja meghatódott, Iliász pedig tudta, tartozik Anitának. A játékosok tudják, Lillán kívül senki sincs biztonságban.

anita_gyozkodi_iliaszt.jpg

Az Ibon háza táján sem egyszerű az élet. A fiúk között egyre nagyobb a feszültség. Nóra pedig próbálja megtalálni a helyét. A játékosoknak arról kell szavazniuk, kivel a legnehezebb az együttélés. A szavazás eredménye persze komoly konfliktust szül. Többen egymásnak esnek, ki-ki más pártját fogja. Vajon ez hatással lesz a törzs jövőjére? Megbomlik az összhang, vagy Feri erre is megoldást talál?

A Buwaya játékosai a törzsi tanács közeledtével egyre nyugtalanabbak. Ez odáig fajul, hogy Lillát több játékostársa is párbajra hívja. Ám a lány nem akar dönteni, húzza, halasztja a válaszadást – ezzel tovább feszítve társai idegeit. Mindenki próbálja meggyőzni, fogadja el az egyik kihívást, és Lilla körül kezd fogyni a levegő. A Buwaya párbajt akar, hogy elkerüljék a szavazást. Azon túl, hogy valakinek el kell hagynia a szigetet, olyan dramaturgiai fordulat következik, amely megváltoztatja a játékot: egy olyan játékos esik ki, aki akár a végső győzelemre is esélyes lett volna. De vajon ő is megtalálja a módját, hogy visszatérjen a játékba? Hisz tudjuk jól, a Survivorben bármi megtörténhet!

A nagy Survivor bibliát, azaz a műsor szabályait ebben a posztban találod!

Survivor
hétköznap 19.00
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr112830642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása