Romantikus légyott, fájdalmas szakítás és édes bosszú a mai Survivorben

2017. szeptember 28. 11:30 - emTV.hu

A Survivorben először szavazategyenlőség állt fenn a törzsi tanácson. Klaudia és Zoli ugyanannyi voksot kapott, így párbajozniuk kellett. Végül Zoli esett ki és költözött át a Holtak szigetére. Barbit nagyon megviselte legnagyobb szövetségesének elvesztése. A Holtak szigetén a zsákmányszerzésen Anita nyerte el a családi levelet. Könnyekig hatódott, és új erőre kapott szerettei üzenetétől.

randi_vacsora.jpg

A Törzsi Tanács és Klaudia párbajgyőzelme után Barbara úgy dönt, felfedi a titkot Benedek előtt, hogy a saját párja felajánlotta a fejét a többieknek. Barbi elhatározza, nem hagyja annyiban a történteket. Benedekben elkezd munkálkodni a kétség, így kérdőre vonja Klaudiát aljas tette miatt. Vajon sikerül rendbe hozniuk kapcsolatukat? Vagy a taktikázás az ő viszonyukat is felemészti?

A Holtak Szigetére megérkezik Zoli, akire szintén hűvös fogadtatás vár. Gergő párbaj során akar majd revansot venni az új lakón.

A kezdeti feszültségek után váratlan hír érkezik. Gergő születésnapja alkalmából különleges ajándékot kap: egy exkluzív helyszínen tölthet el egy éjszakát Anitával. Kipihenhetik a fáradalmaikat, és először, igazi randevúban lehet részük. Fürödhetnek, fogat moshatnak, felöltözhetnek, vacsorázhatnak és rendes ágyban aludhatnak... Vajon végre beteljesül a szerelmük?

A Mandirigma szigetén közben hevesen készülnek a következő zsákmányszerzésre, amelynek megnyeréséhez emberfeletti önuralomra lesz szükség. Folyamatos kínzó csábításnak kell ellenállniuk, ám a győztes jutalma is rendkívüli lesz. Egy amulett, amellyel egy társát megvédheti a tulajdonosa.

Ki lesz az, aki ellenáll a legerősebb kísértésnek és amulettel gazdagodik? Benedek meg tudja bocsátani Klaudia árulását? Vajon a „holtak” Zolit is kikészítik, úgy mint elődjét, Adrit? A ma esti epizódból megtudhatjuk!

Survivor
hétköznap 18.55
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6512908642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása