Milliós tárgynyereményért és autóért megy a játék a TV2-n

2017. november 20. 09:30 - emTV.hu

Vadonatúj formátummal jelentkezik hamarosan a TV2. A BEZÁR A BAZÁR! gameshow játékospárjai szellemi kihívásokat teljesítve értékes másodperceket gyűjtenek, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nagy értékű nyereménytárgyat kiszabadítsanak a ketrecből maguknak.

bezar_a_bazar_logo.jpg

A TV2 képernyőjén hamarosan vadonatúj saját gyártású gameshow debütál. A BEZÁR A BAZÁR! ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat. Az eredeti formátum az izraeli Raid the Cage néven a világ számos országában már nagy sikert aratott, Vietnámtól Argentínáig.

A játékospároknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük kvízkérdésekre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos használ fel arra, hogy a ketrecből minél több értékes nyereményt kiszabadítson, mielőtt bezárul az ajtó. Egyetlen egyszer cserélhetnek, ha úgy látják, másikuk jobban teljesítené az adott feladatot. Vannak olyan tárgyak, amiket egyetlen körrel ki lehet vinni és elnyerni, az értékesebbekhez viszont csak újabb feladatok teljesítése árán férhetnek hozzá. Az, hogy a ketrecben lévő játékos melyiket választja, a saját döntésén múlik. Ha ügyesek, akár egy autót és egyéb értékes tárgyakat (bútor, elektronikai eszköz, stb) is megnyerhetnek egyetlen este alatt. A cél mindössze annyi, minél több dolgot kivinni, mielőtt bezár a bazár! Az izraeli eredeti formátum, a Kluv Hazahav alapján készült műsort az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 Csoport megrendelésére.

Itt lehet jelentkezni a műsorba!

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3113316505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása