Ma este két országos premier is lesz a Viasat3-on

2018. január 02. 09:40 - emTV.hu

Ma délután országos tévépremierként indul a Szeplőtelen Jane, majd rögtön utána szintén országos premierként debütál a Jóapátok című sorozat. A két vígjáték rögtön egy-egy váratlan fordulattal kezdődik, amelynek köszönhetően a főszereplők élete fenekestől felfordul. Egy biztos, humorból nem lesz hiány, a feltöltődésről és a felhőtlen szórakozásról a Viasat3 ígérete szerint idén is gondoskodik. A cikkben mutatjuk az előzeteseket!

A Jóapátok című sorozat főszereplője egy építőiparban dolgozó férj és apa, akinek három gyermekét tizenhárom éven át felesége nevelte, amíg ő dolgozott. Élete azonban jelentős fordulatot vesz, amikor a szerepek felcserélődnek, mert felesége ismét munkába áll, és ő marad otthon, hogy gondoskodjon a gyerekekről. Matt LeBlanc karakterének rá kell jönnie, hogy a feladat nagyobb kihívást jelent, mint azt valaha gondolta.

Szeplőtelen Jane premier
január 2. kedd 18:05
Viasat3

Jóapátok premier
január 2. kedd 19:00
Viasat3

emTV.hu // Eurolex

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7513540473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása