Borzongás és rettegés tavasszal is a Viasat6-on

2018. február 14. 15:00 - emTV.hu

Márciusban a borzongás és az akció veszi át az irányítást kedd és szerda esténként a Viasat6 műsorán. Az eddigi sikersorozatok mellett most olyan országos premierekkel gondoskodik a csatorna a kikapcsolódásról, mint az Amerikai Horror Story hetedik évada, az Amerikai Horror Story: Szekta és Az élőholtak kora első évada. Vámpírok, aktuálpolitika, fóbiák és gyilkosságok – az új sorozatokban az amerikai álom rémálommá válik.

A Viasat6 március 6-án mutatja be Magyarországon elsőként a számos Golden Globe- és Emmy-díjat nyert Amerikai Horror Story hetedik évadát, amely az előző évadokhoz hasonlóan ismét egy független történetet mesél el. Az új évad epizódjaiban az egyesült államokbeli aktuálpolitikai helyzet kap fontos szerepet, de a rettegés és a horror továbbra is nélkülözhetetlen elem marad. Az új szezon története a 2016-os elnökválasztás éjszakájával kezdődik, akkor, amikor kiderül, Donald Trump legyőzte Hillary Clintont. A váratlan politikai helyzet köré épült esemény középpontjában egy háromfős család áll, akik nehezen élik meg a változásokat, emellett fóbiáikkal is meg kell küzdeniük. Az Amerikai Horror Story: Szekta legújabb epizódjaiban olyan tehetséges színészeket láthatunk, mint az előző évadokból visszatérő Sarah Paulson vagy Emma Roberts. A korábbi évadokhoz képest nagy változást jelent, hogy az új részekben Lily Rabe már nem szerepel, ám több új szereplővel is gazdagodik a sorozat, köztük a nemrég elhunyt Carrie Fisher lánya, Billie Lourd személyében. Kövesd Te is a Viasat6 műsorán az Amerikai Horror Story hetedik évadát, ami ezúttal hatványozottan amerikai lesz!

A csatorna a tavaszi szezonkezdéssel a vámpírfilmek rajongóiról sem feledkezik meg, Magyarországon eddig még soha nem látott részekkel érkezik Az élőholtak kora. A sikersorozatban igazi rémálom válik valóra, a vámpírok átveszik az uralmat az emberek és a világ felett. A hatalom idegen kézbe kerül és nem tudni, vajon sikerül-e visszaszerezni a függetlenséget, ám egy nukleáris sztrájk reménnyel kecsegtet és véget vethet a borús időknek. Az élőholtak kora első része március 7-én látható a Viasat6 műsorán.

Most akkor mikor?

Tehát az Amerikai Horror Story: Szekta március 6-tól minden kedden este tizenegytől, Az élőholtak kora eslő évada pedig március 7-től minden szerdán szintén este tizenegy órától látható a Viasat6-on.

emTV.hu // Eurolex

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4913667882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása