Két filmcsemegével köszönti Sharone Stone-t a Paramount Channel

2018. március 09. 07:30 - emTV.hu

Ki gondolná, hogy a kortalan szépségű Sharon Stone már a hatodik iksz felé közelít? Pedig ez az igazság: a kilencvenes évek szexszimbóluma március 10-én, szombaton ünnepli a hatvanadik születésnapját! Ebből az apropóból a Paramount Channel a világhírű színésznő két kevésbé ismert, mégis klasszikusnak számító filmjével tiszteleg a díva előtt: az 1985-ös Salamon király kincse, illetve a folytatásaként aposztrofált, az Elveszett aranyváros fosztogatói című produkciókkal.

A kortalan szépség hosszú utat járt be, mire az álomgyár egyik legismertebb és legjobban fizetett sztárja lett. Bár az igazi nagy áttörést az Elemi ösztön hozta meg a szupermagas IQ-val rendelkező Stone számára, aki később olyan remekekben tűnt fel, mint az Intersection – Vágyak vonzásában, A specialista, vagy legismertebb alkotása, a Casino, ám a nyolcvanas években forgatott kalandfilmjei is mozitörténeti klasszikusokká váltak. Fényes karriernek két első jelentős mérföldkövét tekinthetik most meg a Paramount Channel nézői: előbb Az elveszett aranyváros fosztogatói, majd a Salamon király kincse című filmeket.

Az 1985-ös Salamon király kincse az azonos címmel megjelent 1885-ös regény mozis adaptációja. Az akkor még alig ismert, csupán a harmincas éveiben járó Stone emlékezeteset domborított a szuperszexi Jesse Huston szerepében. A történet szerint Jesse expedíciót szervez, hogy megtalálja elveszett apját. Ebben a vakmerő kalandor, Allan Quatermain, azaz Richard Chamberlain van segítségére, aki közben Salamon király mesés vagyonára is pályázik az afrikai dzsungelben. A két évvel később készült produkcióban, Az elveszett aranyváros fosztogatóiban a Sharon Stone által alakított Jesse már a kincsvadász Quatermain menyasszonyaként tűnik fel, hogy elkísérje szerelmét egy újabb kalandjára; a kincsvadász és a dögös útjai egy elveszettnek hitt aranyváros megtalálásának reményében ismét Afrikába vezetnek.

Az elveszett aranyváros fosztogatói
március 9. péntek 9:50
Paramount Channel

Salamon király kincse
március 9. péntek 11:55
Paramount Channel

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5213725904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása