Megdöbbentő felfedezés: a Titanicot valójában a Dunán forgatták!

2018. május 24. 16:00 - emTV.hu

Filmes titkok és egyéb érdekességek Litkai Gergely és Felméri Péter Budapest-estjében

A Parlamentben perlekedő hungaroszauruszok, autópályák alapján fővárost választó Árpád vezér és részeg alattvalókról elnevezett Erzsébetváros: a tősgyökeres budapesti Litkai Gergely és az annyira vidéki, hogy már külföldi Felméri Péter székesfővárosunkban tart igencsak alternatív idegenvezetést a Comedy Club legújabb epizódjában. Magyar Disney-kastélyok, kilencedik kerületi patkányirtó bogyók és korhatáros Freddie Mercury-mozaikok péntek este a Comedy Centralon.

comedyclub_felmeri_litkai_budapest.JPG

Hatodikosok által illusztrált alternatív történelemóra, hipsztercombok a köztéri szobrászat tükrében, Tarlós István és a Budapest-kvíz, Hollywood sötét titkai. Minden, ami Buda és Pest a generációk óta Nefelejcs utcai Litkai Gergely és az örök turista Felméri Péter válogatásában. Megtudhatjuk, hogy a több nőn kívül milyen érvek szólnak még Budapest mellett a főváros-vidék vitában, hogy a Duna melyik oldalán van több stadion, illetve, hogy hol találjuk a város rejtett kincseiként megbúvó szocialista galamb-illemhelyet és a térfigyelés védőszentjét.

Átutazóként tippeket kaphatunk arra, hogyan járjuk körbe a százegy kihagyhatatlan látnivalót a kolozsvári busz indulása előtt, érdemes-e pöttyös homlokú lányokkal ismerkednünk az Andrássy úton, vagy hogy hová érdemes fordulnunk kínai nyelvleckékért.

És hogy hogy kerülnek a Mátrix szereplői egy belvárosi romkocsmába, DiCaprio pedig a Dunára? Kiderül a Comedy Club következő részéből!

Comedy Club premier-epizód
május 25. péntek 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: Magócsi Ildikó / Comedy Central

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5613998304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása