Mindent felforgatnak a Magyarország, szereplek! szókimondó humoristái

2018. május 31. 18:00 - emTV.hu

Michelangelo bevásárlólistája és a Sixtus-kápolna közti szörnyű összefüggések, Erzsébet királynő vizelete és a pedagógus-életpályamodell kijátszása: semmi sem tabu a Comedy Central saját tehetségkutató műsora, a Magyarország, szereplek! feltörekvő humoristái előtt. Ráskó Eszter, Lakatos László, Ács Fruzsina, Elek Péter és Fülöp Viktor minden pikáns témáról lerántja a leplet a Comedy Club következő adásában!

comedyclub_raskoeszter.JPG

Ráskó Eszter benyugtatózott macskája, Lakatos László könyvesbolti afférja Bödőcs Tibor új könyvével, Ács Fruzsina alkoholista kísérleti patkányai, Elek Péter udvarlási tragédiája, vagy Fülöp Viktor esete a közalkalmazotti kedvezményt nyújtó, légyottokra bérelhető szobával: a Magyarország, szereplek! Gála első részében fiatal stand-uposok adnak ízelítőt leghajmeresztőbb poénjaikból.

A hazai humorszakma friss generációja őszinteségben és szókimondásban nem marad el a nagyöregek mögött. Ráskó Eszter hét éves párkapcsolata kevésbé szexi részleteibe is beavatja közönségét, de a majdnem elfelejtett fellépés akciófilmbe illő megmentése és a kidobott fürdőruhákat újrahasznosító szomszédnéni sem maradhat ki a szexuálpszichológus előadásából. Ha százan éneklik egyszerre a Bulibárót, valószínűleg Lakatos László érettségi ünneplésébe keveredtünk – a sztereotípiákat szenvtelenül kifigurázó humorista nem kímél a romákkal kapcsolatos közhelyeknek, de Repülős Gizi és A Viszkis is megkapja a magáét.

Kikerekedtél, de jó áll! – A sértő bókok vezetik Ács Fruzsina értelmetlen dolgokat szemléző listáját, de elgondolkodhatunk a moziban csak hangosan ehető ételek szükségességén (miközben lehetne halk tökfőzeléket is árulni...) és az alkoholista patkányokat figyelő tudósok munkájának célszerűségén is. A pszichológus brazil tudósok segítségével, Michelangelo bevásárlólistájának és saját unokaöccsének rajzait összevetve döbbenetes felfedezésre jut: lehet, hogy nem is a híres mester festette a Sixtus-kápolna freskóit?

A negyedik éve végzős egyetemista Elek Péter kapunyitási dilemmáit osztja meg a nagyérdeművel és rámutat az irodai munka valódi kihívásaira: hogyan tűnjünk szorgalmas munkaerőnek, miközben negyven perce csak cicás videókat nézünk? És mi lehet annál bosszantóbb, mint hogy halálunk előtt nem vesszük ki az összes szabadságunkat? És hogy a saját bevallásában is közalkalmazotti fizimiskával rendelkező Fülöp Pétert mivel fogadták első napján tanár kollégái, hogyan sikerült egy szendvics és egy kávé segítségével előremozdítania életpálya-modelljét, vagy érvényesítette-e pedagógus kedvezményét a szeretőknek légyotti lehetőséget kínáló búvóhelyen?

Comedy Club premier-epizód
június 1. péntek 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: Magócsi Ildikó / Comedy Central

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5114014770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása