Már lehet jelentkezni a kilencedik ValóVilágba

2018. július 09. 21:40 - emTV.hu

A tét most is hatalmas, hiszen aki a leendő villalakók közül a legjobbnak bizonyul, harminchatmillió forinttal lesz gazdagabb! Akik úgy gondolják, hogy nagybetűs karakterek, szeretnék, hogy Soprontól Békéscsabáig, Salgótarjántól Pécsig róluk beszéljenek, akik igazi valóságshow-hősök szeretnének lenni, ide kattintva már jelentkezhetnek is a közeljövőben képernyőre kerülő műsorba.

rtl2_vv9_logo.jpg

Azok számára, akik az új évad indulásáig sem szeretnének ValóVilág nélkül maradni, netán 2002-ben lemaradtak a kezdetekről, az RTL+-on július 9-tól minden hétköznap este tíz órától újra megnézhető a ValóVilág első évada, illetve az adást követően az epizódok harminc napig elérhetőek az RTL Most! platformon is.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7514103435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása