Leslie Nielsen ma este a fellegekbe repít!

2018. július 30. 13:45 - emTV.hu

Minden idők legjobb amerikai paródiafilmjével vár mindenkit ma este a Paramount Nyári Mozi. Az önfeledt nyáresti szórakozást az 1980-ban készült Airplane! garantálja az A38 Hajón; a produkció lassan negyven év távlatából még ma sem kíméli a rekeszizmokat.

paramount_nyari_mozi.jpg

A Zucker-fivéreknek, illetve állandó alkotótársuknak, Jim Abrahamsnak számos zseniális paródiát (Top Secret, Csupasz pisztoly- és a Nagy Durranás-filmek) köszönhetnek a mozirajongók. Évtizedek óta időtálló humorral megspékelt filmjeik sorát a katasztrófafilmek elé görbe tükröt állító Airplane!-nel nyitották. A hetvenes-nyolcvanas években divatos Airport-sorozat alapsztoriját kifigurázó produkcióban többek között az egykori NBA-as kosárlabdázó, Kareem Abdul Jabbar, valamint a Mission: Impossible című tévésorozat sztárja, Peter Graves, na és Hollywood nagy nevettetője, Leslie Nielsen parádézik. Utóbbi ennek a filmnek köszönhetően indult el a világhírnév felé és lett ötvennégy évesen egy csapásra egy ismeretlen sorozatszínészből igazi híresség, aki aztán filmjeivel meghódította a világot.

A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

További vetítési időpontok itt!

Paramount Nyári Mozi
június 4-től szeptember 3-ig
A38 Hajó

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7114150535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása