Tanító nénik állnak a Comedy Central új sorozatának középpontjában

2018. augusztus 31. 10:45 - emTV.hu

Szeptemberben a humorcsatornán is becsengetnek: a magyar képernyőkre is megérkeznek a népszerű komédiasorozat, a Pedagógerek őrült tanító nénijei. A hat nem mindennapi pedagógushölgy iskolai szenvedélyekkel, megdöbbentő évkönyvfotózással, valóságshow-kkal és elviselhetetlen szülőkkel tarkított kalandjainak országos premierje szeptember elsején éjfélkor a Comedy Centralon! A tovább mögött mutatjuk a magyar hangokat is!

cc_pedagogerek.jpg

A Comedy Central sem feledkezik meg az iskolakezdésről: a szeptember elsején debütáló Pedagógerek hiú, lusta, vagy éppen örök lázadó, nem mindennapi karaktereivel köszönti az új tanévet. A tengerentúlon 2016-tól futó vígjátéksorozat alkotói és egyben főszereplői az úgynevezett Katydids szerzőhatos, akiknek keresztnevei a Catherine különböző változataiból erednek. Egyikük, a folyton tüntető rajztanárt alakító Catilin Barlow saját pedagógiai élményeiből is merítkezhetett, mivel filmes karrierje előtt Japánban egy évig angolt tanított, egy chicagói általános iskolában pedig kisiskolásokat próbált törtekre oktatni – több-kevesebb sikerrel.

A szinkront egyébként az Active stúdió készíti, a szinkronrendezője a Rick és Morty magyar változatát is dirigáló Kemendi Balázs, de máris mutatjuk a részleteket:

cc_pedagogerek_szinkron.jpg

A szatirikus szitkom az ideális oktatási rendszer szöges ellentétével riogatja a nézőket, a változatos magánéleti és pszichés problémákkal küzdő tantestülettől pedig garantáltan minden szülő óvná a gyermekét. Antiszociális gyerekgyűlölő, nemtörődöm munkakerülő, a minden ellen lázadó, reménytelenül romantikus, szigorúan konzervatív és csak a saját tükörképének élő – az emberi hibák teljes tárházát felvonultatja a félresikerült tanítói gárda. Akik természetesen még a sármos apukákkal való szemérmetlen flörttől sem riadnak vissza…

Pedagógerek premier
szombat éjfél
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2614212301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása