Gyerekek lepik el a ferihegyi repteret

2018. augusztus 31. 22:00 - emTV.hu

Jótékonysági futóversenyt támogat a Nickelodeon

Szeptember 1-jén ismét gyerekzsivajtól lesz hangos a ferihegyi repülőtér 1. kifutópályája, hiszen a Nickelodeon idén is különleges meglepetésekkel várja a Runway Run legkisebb indulóit. A futóversenyre másodszor nevezhetnek gyerekek, a befolyó összeget a Suhanj! Alapítvány és a brit Anthony Nolan Alapítvány támogatására fordítják. Hazánk hírességei közül többen is csatlakoztak a mozgalomhoz, a gyermekek bemelegítést Simon Szimonetta tartja Spongya Bob segítségével, de ott lesz Storcz Botond olimpiai bajnok kajakos, Vadon Jani műsorvezető és Balzsay Károly ökölvívó is.

runway_run-00889.jpg

Szeptember 1-jén hatodik alkalommal rendezik meg a Budapest Airport jótékonysági futóversenyét. A Runway Run indulói a Liszt Ferenc repülőtér 1. futópályáján mérik össze az erejüket. A Budapest Airport Zrt. meghívásos futóversenyét elsősorban a cég partnereinek és a nemzetközi légi közlekedési szakma képviselőinek hirdetik meg, de a Facebookon egy játék keretében bárki jogot nyerhetett a nevezésre.

A versenyen öt és tíz kilométeres távon lehet futni, de másfél kilométeren a hat és tizenöt év közötti gyerekek is kipróbálhatják magukat a futópálya betonján. Megéri gyerekként is nekivágni a versenynek, a Viacom gyermekcsatornájának köszönhetően minden, a távot lefutó fiatal egy szuper Nickelodeon ajándékcsomaggal lesz gazdagabb eredményre való tekintet nélkül. A befutókat természetesen Spongya Bob várja már a célszalagnál.

runwayrun2017.jpg

A Runway Run nevezéseiből befolyó összeggel a Budapest Airport egy magyarországi és egy brit alapítványt támogat. A Suhanj! Alapítvány részben a Runway Run bevételéből nyitotta meg két éve az ország első integrált edzőtermét, ahol együtt sportolhatnak a fogyatékosságal élő és az ép emberek. A nevezésekből részesülő másik szervezet a brit Anthony Nolan Alapítvány, amely leukémiás gyermekek életmentő műtétjeit támogatja.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9714212373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása