Színész-Újságíró Rangadót rendeznek A Futball Éjszakáján

2018. szeptember 06. 16:00 - emTV.hu

Talán kevesen tudják, hogy Istenes Bence profi labdarúgó volt, a focival kereste a kenyerét. Vagy, hogy Eperjes Károly, a népszerű Szamóca a Videotonban futballozott, Balázs Pali pedig Békéscsabán, Nemcsák Károly (alias Vágási Feri) a Vasas öregfiúkban játszott bajnoki mérkőzéseket, Azurák Csaba a vb ezüstérmes Horvátországba jár fejleszteni futball tudását, Puskás Petinek az édesapja és nagyapja is focizott a színész válogatottban.

Nos, ők valamennyien játszanak szeptember 7-én A futball éjszakája keretében megrendezendő Színész-Újságíró Rangadón. Az attrakcióra az MTK Új Hidegkúti Nándor stadionjában kerül sor, este nyolc órától. Érdekesség, hogy az első SZÚR-t is az MTK pályáján játszották a nagy elődök, 1920-ban.

Ádáz csata várható a ripacsok és firkászok meccsén, amelynek nem is a futball értéke, hanem a szórakoztató jellege a meghatározó. Előre borítékolhatóak Rudolf Péter ördöngős cselei, Vecsei H. Miklós (Nemecsek, Rómeó) és a Szupersztárt is zseniálisan eljátszó Sándor Péter váratlan technikai megoldásai, vagy Szalóczi Pál, a népszerű bemondó bravúros védései. Az meg különös bájt kölcsönöz az örökrangadónak, hogy ezúttal 2-2 hölgy is pályára lép. A színészeknél Keresztes Ildikó és Polyák Lilla az újságíróknál Demcsák Zsuzsa és Lipcsei Betta. Az első osztályú röplabdás Zsuzsa kikötése az volt, hogy negyven centiméteren belül senki nem közelítheti meg és egy gólt mindenképpen kell rúgnia, ami után jár neki a pincérek által a pályán felszolgált alkoholmentes koktél.

A jó hangulat – ebből is látszik - garantált, de ez még fokozható, hiszen a két szpíker a sajátos, vitriolos stílusáról közismert Hegyi Iván és Horti Gábor lesz. Vagyis leginkább talán tőlük, illetve beszólásaiktól kell tartaniuk a pályára lépőknek.

A gálamérkőzés után még koncertet is rendeznek a szervezők: fellép Puskás Peti (énekes, színész) és a Füri Zenetér gyerekkórus, Sándor Péter (színész), Vecsei H. Miklós (író, a Vígszínház színművésze), Keresztes Ildikó énekes és musical színész, akik kortárs magyar pop és musical dalokat énekelnek 21:30-tól a stadionban.

emTV.hu // SMARTPR

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9314225775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása