Október 1-én indul a 200 első randi

2018. szeptember 13. 13:05 - emTV.hu

Történetének legnagyobb vállalkozására készül az idén tizennyolc éves VIASAT3. A felnőttkort megért televízió képernyőjén október 1-én startol a 200 első randi című romantikus komédiasorozat, amely minden hétköznap este kilenc órakor látható majd.

200_elso_randi_1.jpg

A sok humorral és érzelemmel fűszerezett sorozatban a harmincas éveiben járó, kissé szétesett és slampos Luca (Gáspár Kata) mindennapjait követhetik nyomon a nézők. A szingli lányt villámcsapásként éri húga (Kovács Panka) eljegyzése, és ha ez nem lenne elég, véletlenül meghallja édesanyja (Pápai Erika) csípős megjegyzését azzal kapcsolatban, hogy várhatóan húga esküvőjére is egyedül érkezik majd. Luca ekkor megfogadja, hogy nem így lesz, és kétszáz nap alatt megtalálja az igazit, miközben igyekszik a munkahelyén megjelenő kihívásoknak is eleget tenni. Hogy a végén sikerrel jár-e, rátalál-e a szerelem és megtalálja-e önmagát, az kiderül a hatvan epizódos sorozatból.

A SPTN CE Közép és Kelet-európai régióért felelős tartalomfejlesztési stratégiai vezetője, Temesvári Marietta hosszú ideig bújta a katalógusokat és nézte azokat a külföldi sorozatformátumokat, amelyek jól ültethetők át magyar viszonyok közé.

"Olyan sorozatot kerestünk, ami jól illeszkedik a Sony és a Viasat3 brandjéhez, és csak annyira csajos, hogy azért nem idegeníti el a férfiakat sem. Az argentin Ciega a citas szerethető karakterekkel van tele, és olyan általános kérdéseket vet fel, amelyek talán mindenkit foglalkoztatnak. A sorozatot számos országban adaptálták sikeresen, amely az erős átívelő sztorinak, a gazdagon kidolgozott mellékszereplői karaktereknek és mellékszálaknak, valamint az életszerű és humoros párbeszédeknek köszönhető."

A Sony Pictures magyarországi csatornáihoz tartozó Viasat3 szintet lép azzal, hogy helyi gyártású napi sorozatot tűz műsorára. A 200 első randi filmes igényességű minőségi sorozat, amelynek leforgatására közel százötven nap állt a stáb rendelkezésére. A belső jelenetekhez hatalmas díszletet építettek, amelynek területe mintegy ezer négyzetméter: itt van berendezve Luca lakása, édesanyja villája, valamint a rádió irodája és stúdiója is, ahol a lány dolgozik. A külső jeleneteket ötven helyszínen rögzítették, mielőtt a stáb bevonult volna a stúdióba.

200_elso_randi_2.jpg

Az élethű környezet megteremtéséhez filmes technikákat, speciális világítást és plánokat használtak a szakemberek, a sorozat főcímzenéje a Honeybeast együttes Így játszom című slágere.

Temesvári Marietta szerint a jó sztorihoz jó színészek, jól kiválasztott szereplők is kellenek, ezért különösen hosszan és alaposan, fél éven át zajlottak a castingok. Azért is volt ilyen elhúzódó a folyamat, mert rengeteg mellékszereplő tűnik fel a sorozatban: van, aki csak egy részben, vagy csak egy jelenetben, mégis nagyon fontos volt, hogy a legkisebb szerepre is képzett művészeket válasszanak. A főszereplőkön (Gáspár Kata, Pápai Erika, Szerednyey Béla, Trokán Péter, Mészáros András) kívül számos neves művész jelenik meg kisebb vagy nagyobb szerepben, például a képernyőre hosszú évek után visszatérő Pécsi Ildikó vagy Sajgál Erika, Őze Áron, Szalay Kriszta, Borbiczki Ferenc, Spolarics Andrea és sokan mások.

"A legnehezebb maga a főszereplő megtalálása volt, éppen ezért volt nagy az öröm, amikor mindenki számára egyértelműen kiderült, nem is lehetne más Luca, mint Gáspár Kata"

– hangsúlyozza Temesvári Marietta.

200_elso_randi_3.jpg

Gáspár Kata, a sorozat főhőse, aki a Pesti Magyar Színház tagja így beszél saját karakteréről:

"Luca okos, jó humorú lány, mégis tele van kisebbségi komplexussal: magánélete csőd, a munkahelyén is nehézségei vannak, a családi viszonyai is terheltek, különösen az édesanyjával való viszonya. Miközben nagyon szeretik egymást, Luca édesanyja nem mindig a legjobb utat választja lányához."

A forgatásra így emlékszik vissza Gáspár Kata:

"Soha sem vettem még részt ilyen intenzív munkafolyamatban. Egy kissé dundi lányt játszom heti öt napon át, és hosszú órákig töméseket viselek a forgatáson, ezáltal lefogytam pár kilót. Bár az intenzív munka megterhelő, mégis mindannyian élvezzük, hogy valami jót hozunk létre. Remélem, a nézőknek is tetszeni fog."

200 első randi premier
október 1. hétfő 21:00
Viasat3

emTV.hu // SPT

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2014238265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása