Sheldon magyar hangja kommentálja a világháló legviccesebb videóit

2018. október 17. 16:00 - emTV.hu

Visszatérnek otthonunkba a vérbeli Darwin-díj várományosok, kétballábas extrém sportolók, sztárok helyett mémmé váló fiatalok, és balul elsült home videók: vasárnap reggel 8.55-től jön a Láttad már? új évada a Comedy Centralon. Ezúttal az Agymenők Sheldonjának magyar hangja, Szabó Máté csábít minket kárörömre és kommentálja az internet minden szegletéből összegyűjtött legviccesebb jeleneteket.

szabo_mate.jpg

A tematikus válogatásból nem maradhattak ki az extrém mutatványokat végző négylábú kedvenceink, a vakmerő kerékhuszárok, a divatot kreatívan értelmező esztétikai bűnözők, az évezred bulikái vagy a nyaralások méltán legemlékezetesebb pillanatai sem. A digitális forradalom kellős közepén a kínos pillanatok terjedésének semmi sem szabhat gátat, ezért csak óvatosan, mert ki tudja, lehet, hogy legközelebb pont a te bakiparádéd kerül a házigazda terítékére!

A humorcsatorna saját gyártású produkciója heti rendszerességgel jelentkezik és összesen huszonkét epizóddal tornáztatja meg a rekeszizmainkat.

Láttad már? II premier
október 21. vasárnap 8:55
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8414306691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása