Ketten búcsúztak tegnap az X-Faktortól

2018. november 25. 19:30 - emTV.hu

Az X-Faktor 2018-as évadának második élő showjában, ismét székes feladat várt a versenyzőkre, amely sok-sok izgalmat tartogatott. A Ricky and the Drunken Sailors és Szekér Gergő számára pedig véget ért az X-Faktor.

ricky_and_the_drunken_sailors.jpg

Az X-Faktor nyolcadik évadának versenyzői, a második élő showban újra kemény kihívással néztek szembe. A biztos továbbjutóknak fenntartott három székért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy kik érdemelnek szerintük továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak.

Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően Tamáska Gabriella, az USNK és Taka ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi öt versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még három versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Arany Timi, Kovács Pali és a Stolen Beat.

X-Faktor VIII
december 1. szombat 20:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2314392770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása