Önkéntes nyelvtanárok Az Év Embere díjazottjai

2019. január 03. 18:00 - emTV.hu

Az Év Embere listán 2018-ban tíz jelölt szerepelt, akikre január 1-ig szavazhattak a nézők: a felhívásra valamivel több mint 41 ezer voks érkezett. Csaknem tizenkilencezer néző szavazata alapján 2018-ben az Amigos a Gyerekekért Alapítványé lett az Év Embere cím. Az egyetemistákból álló jótékonysági szervezet súlyosan beteg, kórházban fekvő gyerekek napjait teszi szebbé azzal, hogy nyelvet tanít nekik.

rtl_azevembere18.jpg

A fialok a tanulással egyrészt példát szeretnének mutatni a gyerekeknek, másrészt a kis korkülönbség miatt a tanítványok nem elsősorban tanárként, hanem barátként tekinthetnek rájuk. Az alapító Fábián Sára kilencévesen egy évet töltött kórházban, ez adta a motivációt ahhoz, hogy létrehozza az alapítványt.

Az RTL Magyarország Hírigazgatósága 2012 óta hirdeti meg Az Év Embere díjat. A jelöltek között minden évben olyan emberek vagy szervezetek szerepelnek, akik a hírműsor szerkesztősége szerint kitartásukkal, emberségükkel vagy teljesítményükkel példát mutatnak.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8014530842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása