Két új csatornát indít a TV2 Csoport

2019. január 30. 22:00 - emTV.hu

Február 17-től két új csatornával bővíti kínálatát a TV2 Csoport, elstartol a Jocky TV és a Moziverzum. Az újabb bővítésnek köszönhetően, a cégcsoport hamarosan tizennégy csatornás portfólióval rendelkezik majd. A Jocky TV reggel nyolckor indul a Dallas: Ahogy kezdődött című filmmel, melyet tíz epizódos Dallas maraton követ. Ezen a napon debütál este héttől a Moziverzum, a vadonatúj prémium filmcsatorna is, rögtön egy országos tévépremierrel, a Transformers: Az utolsó lovag című filmmel.

jockytv_logo.jpg

Február 17-től huszonnégy órás műsorkínálattal várja a klasszikus sorozatok kedvelőit a TV2 Csoport legújabb kábelcsatornája, a Jocky TV. A sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit. A jól ismert közönségkedvencek közül a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik. Emellett országos tévépremier epizódokkal jönnek például a Rosamunde Pilcher filmek és a Te szent ég című sorozat is. A Jocky TV-n Csankó Zoltán, a Dallas Bobbyjának magyar hangja kalauzolja majd a nézőket a műsorok között.

A Mozi+ után, a Jocky TV indulásával egy napon a Moziverzum, a prémium filmcsatorna is elrajtol: külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek a nap huszonnégy órájában. A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World. Az országos tévépremierek sorát a Transformers: Az utolsó lovag című sci-fi mellett, pedig például az őrült tudós legendáját feldolgozó, Victor Frankenstein című alkotás is erősíti, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik. A Moziverzum csatornahangja Kautzky Armand lesz.

A Jocky TV és a Moziverzum február 17-től elérhető lesz a DIGI és az Invitel hálózatain. További szolgáltatókkal is folynak tárgyalások, amelyek eredményeként egyre szélesebb körben lesz elérhető a két csatorna.

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6514597296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása