Január 1-én indul a Bátrak földje az RTL Klubon

2019. december 17. 18:00 - emTV.hu

Január 1-től láthatják a nézők a Bátrak földje, kosztümös napi sorozatot az RTL Klubon. A televíziós premiert egy igazi ünnepi meglepetés előzi meg; a várva várt sorozat első epizódjait a nézők már december 27-31. között megnézhetik az RTL Most+ platformon.

bflogo_vegleges_v2.jpg

Az új napi telenovella egy szerelmi négyszögről szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak Földje szereplői a hazugságok, az intrikák ellenére, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.

A főbb szerepekben egy új színészgeneráció tagjain túl, mint A Tanár című sorozatból már ismert Szász Júlia, régi kedvenceket is üdvözölhetnek a nézők, mint Tóth Ildikó, Fodor Annamária, Csőre Gábor, Jaskó Bálint.

Bátrak földje premier január 1-én 18:50, január 2-től minden hétköznap 21:00 az RTL Klubon, december 27-31. között pedig megtekinthető az RTL Most+ platformon!

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3415355628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása