Ő A Konyhafőnök VIP

2019. december 21. 09:00 - emTV.hu

Terítéken a sztárok győztese!

Harminc adás, hat hét, megannyi konyhában töltött óra: Sztarenki Dóra, Rácz Jenő versenyzője A Konyhafőnök VIP negyedik évadának győztese és a tízmillió forint birtokosa!

191008_tul1_1025.jpg

A Fináléban korábbi sztárversenyzők segítségével kellett a már szokásosnak számító három fogásos menüsort előállítani. három előétel, három főétel és három desszert. Sárközi Ákos versenyzője Róka Adri, akinek csapatában végül Domokos Laci és Görgényi Fruzsi szerepelt, Rácz Jenő mentoráltja Sztarenki Dóri, akivel Sipos Tomi és Rippel Feri főzött együtt.

A Finálé zsűrije ezúttal is kiegészült a korábbi vendégzsűri tagjaival: Niszkács Anna, Kovács Kristóf és Molnár Attila segítette a Michelin-csillagos séfek, valamint Fördős Zé döntését.

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7115360840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása