Kobe Bryantre emlékezik a Spíler TV

2020. február 16. 10:00 - emTV.hu

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Kobe Bryant emlékére rendkívüli műsorváltozással tűzi képernyőre a NBA történetének egyik legnagyobb legendájáról szóló dokumentumfilmet a Spíler TV. A Kobe Bryant: A legenda című alkotást február 16-án, vasárnap, este kilenc órától láthatják a nézők a Spíler1 csatornán.

kobe_muse_ka01_4c_600_v.jpg

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga történetének egyik legjobb játékosa és legnagyobb egyénisége, a kétszeres olimpiai bajnok Kobe Bryant január 26-án vesztette életét egy helikopter-balesetben. A negyvenegy éves legenda 2016-ban vonult vissza az aktív kosárlabdázástól, azóta több könyvet is írt, sőt, Oscar-díjat is nyert Dear Basketball című animációs filmjével.

A Fekete Mamba becenéven is ismert ikonikus sportolónak állít most emléket a TV2 Csoport. A Spíler1 TV vasárnap este kilenc órától tűzi műsorra a Kobe Bryant: A legenda című dokumentumfilmet, amelyet a február 20-án 20:40-től ismét láthatnak majd az érdeklődők a Spíler2 TV kínálatában.

emTV.hu // TV2

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8915473462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása