Március 25-én adják át a Televíziós Újságírók Díját

2020. március 02. 14:00 - emTV.hu

Idén tizenkét kategóriában hirdetnek győztest

2020-ban immár hetedik alkalommal adják át a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén március 25-én a Budapest Music Centerben rendezett ünnepélyes gálaesten jelentik be, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei.

unnamed_1.jpg

A 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díja Magyarország legrangosabb szakmai értékmérőjének számít, köszönhetően a korábbi évek díjazottjainak, valamint az elismerést övező óriási médiaérdeklődésnek.

A díjat a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján ítélik oda. Idén a Televíziós Újságírók Díjának grémiumát a 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét egy-egy újságírója alkotja.

2020-ban összesen 12 kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztro reality, talkshow, sorozat, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, színésznő, színész, valamint mellékszereplőkategóriában.

A hagyományoknak megfelelően az elismerést ünnepélyes gálaesten adják át, melyet március 25-én, szerdán a Budapest Music Centerben tartanak.

emTV.hu // KenMedia // fotó: Televíziós Újságírók Díja

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4415500140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása