Hazai előadók koncertfelvételei csendülnek fel a Sláger TV-n

2020. április 21. 10:00 - emTV.hu

A csatorna már korábban is tett lépéseket annak érdekében, hogy a járványügyi helyzet miatt nehéz helyzetbe került hazai előadókat segítse, ezért március végétől szinte kizárólag magyar előadók klipjeit adja a Sláger TV. Most koncertfelvételek sugárzásával bővíti programkínálatát a csatorna. 

stv_1.jpg

A kialakult járványügyi helyzet miatt számos zenész és énekes kényszerült - egy időre - búcsút inteni a színpadnak és vonult önkéntes otthoni karanténba, a járvány csillapodásáig. Fellépések, koncertek, rendezvények hiányában a legtöbb előadó jelenleg munka nélkül várja azt, hogy a helyzet javuljon és minden visszatérjen a korábbi kerékvágásba.

A Sláger TV vezetősége ezért korábban úgy döntött, hogy kizárólag magyar előadók zenéit, klipjeit játssza, ezzel is segítve a nehéz helyzetbe került zenei élet képviselőit. A csatorna most tovább szélesíti programkínálatát, így már nemcsak a magyar előadók klipjeit láthatják a nézők, de koncertfelvételeket is.

"Mindent megteszünk azért, hogy a rendelkezésre álló eszközeinkkel segítsük a nehéz helyzetbe került hazai előadókat, énekeseket, zenészeket. A magyar dalok és klipek sugárzásán túl április 22-től heti rendszerességgel egy-egy hazai előadó teljes koncertfelvételét is adásba tesszük. Először az Omega 1999-es koncertjét láthatják a nézők, melyet a Zanzibár 10 éves jubileumi felvétele követ majd. Továbbá a Magna Cum Laude ’Belső égés’ koncertfelvételére is számíthatnak a nézők. A koncertfelvételek palettáját folyamatosan bővítjük, ezzel is szeretnénk hozzájárulni a hazai zenei élet támogatásához ebben az időszakban. Bízunk benne, hogy a járványügyi helyzet ellenére ezek a felvételek kellemes kikapcsolódást biztosítanak majd a nézőknek. Ahogy abban is, hogy mihamarabb javul a járványügyi helyzet és ezzel párhuzamosan a hazai zenei élet is visszarázódhat a korábbi kerékvágásba"

– közölte a csatorna.

emTV.hu // Spotlight Media

emtvketto_fb.jpg

komment
Címkék: Sláger TV

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7415627106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása